Tankujte levně. Kde mají rozumné ceny benzinu?

Kde natankujete výhodně před rodinným výletem?
 

Nejlevnější benzin natankujete na Rakovnicku a na Nymbursku. Nejvíce zaplatíte již pravidelně na Benešovsku. Ceny benzinu lehce poklesly.

Na pohonných hmotách můžete ušetřit, i když má vaše auto vyšší spotřebu. Jak? Stačí vědět, kam si dojet natankovat za rozumné ceny. Přehled nejnižších cen je tady a společně s ním i čerpací stanice, kterým je lepší se vyhnout obloukem.

Ceny benzinu klesly, nejlevněji je na Rakovnicku

Nejvýhodněji natankujete benzin u Tank ONO v Krupé na Rakovnicku, a to za 27,90 Kč. V Mělníku u TOPEXA vás litr benzinu bude stát 28,50 Kč. Cenu 28,90 Kč po vás budou chtít u Oktanu ve Voticích na Benešovsku. 

V Kolajích na Nymbursku u ONA pořídíte litr nafty za 26,50 Kč. O čtyřicet haléřů více po vás budou chtít u Jaroslava Vorla v Horoušanech na Praze-východ. Baťovskou cenu 26,99 Kč uvádí Pohona v Dymokurech na Nymbursku.

Benešovsko je stále nejdražší

Nejdražší benzín prodává OMV ve Vranově na Benešovsku, za litr zde zaplatíte 33,40 Kč. Nejvyšší cenu nafty mají u Shell ve Všechlapech, cena se vyšplhala také na 33,40 Kč.

Střední Čechy jsou plné skalních pokladů. Podívejte se na ně s námi!

Jak jsou na tom hlavní tahy ve středu Čech?

Ceny na hlavních tazích se drží na příjemných hodnotách. U Pap Oil v Průhonicích pořídíte benzin za 30,20 Kč, naftu natankujete za 27,90 Kč.

Eldostav s. r. o. si drží ceny pod třiceti korunami. Za natural po vás budou chtít 29,90 Kč, diesel nabízí za 27,90 Kč.

Benzina u Rudné prodává benzin za 29,50 Kč, litr nafty zde stojí 28,90 Kč.

Robin Oil u Brandýsu nad Labem se již přehoupl přes třicet korun. Za benzin si účtují 30,30 Kč, cena nafty je stejná jako v Průhonicích, a to 27,90 Kč za litr.

U Pap Oilu v Poříčanech zaplatíte za natural 29,70 Kč, na diesel 27,40 Kč.

Pro automobily na LPG zůstávají ceny stejné

Ceny LPG se od minulého týdne nepohnuly. Nejlevněji natankujete v Podleské ulici na Praze deset, zde si drží cenu 10,90 Kč. V Jesenici u Pap Oilu vás vyjde na 17,49 Kč.