Prázdninový ráj pro rodiny s dětmi - to je Villa resort Dlouhá louka

Z koupelny rovnou do bělostné postýlky - to je romantika.
Zobrazit fotogalerii (10)
 

Nedaleko Českých Budějovic stál starý kemp. Majitelé jej zrenovovali a vytvořili unikátní prázdninový resort pro rodiny s dětmi.

Pro nás, cestovatelské fajnšmekry a snoby, jde o jednoznačnou volbu, které patří jedině palec nahoru. Bývalý kamp v Českých Budějovicích se v posledních dvou letech proměnil v zářnou supernovu prázdninových rezortů u nás - ve Villa resort Dlouhá louka. Vtipné je, že ač majitelé přidávají jednotlivé objekty po rozlehlém upraveném parku nahodile, nahodilé vám vlastně vůbec nepřijdou. Vše vypadá dokonale vymyšlené a propracované.

Máte rádi luxus? V tom případě si nenechte ujít (alespoň virtuálně) Chateau Mcely, kde na vás opravdu čeká život jako na zámku.

Základ areálu tvoří dnes už více než 16 komfortních apartmánových studií, které jsou skvěle vybavené a sestavené do písmene L. Podél něj se line nerezová bazénová dominanta celého areálu. Samotný bazén, který se i dohřívá, má také brouzdací část pro ty nejmenší človíčky. Většina dětí, zvláště větších, ocení, že bazén je 1,3 metru hluboký a dá se v něm opravdu pořádně vyblbnout.

I když jsou všechny apartmány včetně šesti samostatných domů pro velké rodiny plně obsazeny, v prostoru a čase Dlouhé louky vám to vůbec nevadí, protože se zde cítíte více než komfortně a užíváte si soukromí. Po areálu jezdí golfové vozíky, takže žádné výfukové plyny a hluk aut vás neotravují.

Chcete víc tipů na stylové ubytování v Česku? Podívejte se na stránky www.amazingplaces.cz, případně mrkněte na jejich Facebook.

Majitelům asi zbyly peníze navíc, protože tak nádherné vzdušné a luxusně vybavené fitko nemá u nás snad ani nejbohatší Čech Petr Kellner. To samé se dá říci i o privátním saunovém domku. Uprostřed všeho leží restaurace s teráskou, kde dospělí často popíjejí svůj drink a děti usrkávají jednu z mnoha domácích limonád. Poslední zmínka k vybavení - k dispozici máte tenisový kurt a spoustu dalších nezbytností pro vaše sportovní výkony, jako jsou kola, koloběžky a podobně.

Takhle to vypadá jako idylka. A pokud vám svítí sluníčko, tak to idylka skutečně může být, záleží také na vás. V blízkosti resortu můžete doslova utéct do rozlehlého parku Stromovka, krásně se o něj starají, nebo příjemnou procházkou navštívit nedaleké centrum města Budějovice. Když odečteme malé chybičky, které se tu a tam vloudí, tak za náš cestovatelský portál www.amazingplaces.cz jde o jednoznačně Nejlepší prázdninový rezort pro rodiny s dětmi. Tedy pro ty, kterým nevadí si trochu připlatit, ale stojí to vážně za to …! :-)

František Moře