Pátrání po nemocném muži z Říčan, pomůžete policii?

Neviděli jste ho?
 

Policisté z Říčan si nevědí rady, proto prosí o pomoc veřenost v pátrání po devětapadesátiletém muži. Jaromír Kočí odešel z místa trvalého bydliště neznámo kam, od té doby po něm není ani vidu ani slechu. 

Pátrací týmy nemají snadnou práci. Nejen, že muž má určité zdravotní potíže, ale ještě k tomu není komunikativní a lidí se spíš straní. Pravděpodobnost, že by ho někdo poznal, se tak snižuje. Hledaný má blízký vztah k místům z okolí řeky Sázavy, mezi které patří například Poddubí, Kaliště, Sázava nebo Český Šternberk.

Policie pátrá i po této dívce, která hrozila sebepoškozováním.

Na základě získaných informací a poznatků kriminalisté předpokládají, že by se mohl pohybovat v okolí zmiňovaných středočeských lokalit Posázaví. Pohřešovaný je zdánlivého stáří 55 až 60 let, střední 180-185 cm vysoké postavy, má modré oči a krátké šedivé vlasy. Naposledy byl oblečen do riflových kalhot, kostkované modrobílé košile a na nohou měl černé boty.

Poznáte zloděje, kteří se nechali natočit bezpečnostní kamerou?

"U sebe má manšestrový hnědý batoh, deštník černé barvy a v současné době již neaktivní mobilní telefon," popsal policejní mluvčí Zdeněk Chalupa. Policistům se až dosud nepodařilo zjistit nic, co by vedlo k nalezení muže. Proto prosí občany, kteří by si čehokoli všimli, aby o tom informovali na linku 158, případně na nejbližší služebně.