Tomu se říká špatná noc! Řidič skončil dvakrát v nemocnici kvůli stejné nehodě

A pak že dvakrát nevstoupíš do stejné řeky
 

Jesti se říká, že dvakrát nevstoupíte do stejné řeky, tak to rozhodně neplatí pro řidiče Land Cruiseru, který boural v Praze - Ruzyni. Řidič zřejmě dostal smyk a auto se převrátilo na bok. Muže ven dostávala přivolaná policejní hlídka. To ale nebylo zdaleka všechno. 

Tohle se nestává každý den. Nejspíš ani každý měsíc. Byl malý zázrak, že se muži prakticky nic nestalo, protože auto postupně nabouralo do plotu, garáže a nakonec i do rodinného domu. Řidič byl pro jistotu převezen na preventivní lékařskou prohlídku, po chvíli byl však propuštěn. A pak se stalo něco, nad čím zůstává rozum stát.

Za volantem se někdy dějí veci! Například vyměna řidiče se spolujezdcem za jízdy.

Svůj vůz totiž nechal po nehodě odtáhnout jen o pár metrů dál na odstavnou plochu. Z nemocnice se pak ke svému zničenému autu vrátil a za torzem volantu usnul. Náhodní kolemjdoucí si mysleli, že jde o novou dopravní nehodu a člověk v bezvědomí.

Proto znovu zavolali na tísňovou linku a k místu opět vyrazily jednotky policie i záchranářů. Muž z toho byl evidentně dost rozmrzelý, na policisty byl sprostý a dokonce je chtěl i napadnout. Podle svědků byl neklidný a roztěkaný.

Vymetl příkop a pak si to namířil přímo do protijedoucího auta.

Padlo tedy rozhodnutí, že bude zase transportován do nemocnice. Než se podruhé vrátil ke svému vozu, pro jistotu u něj zůstala hlídka strážníků. Tomu se říká pech. Mít dvakrát totožnou nehodu a navíc dvakrát skončit ve špitále, to je na celkem dobrou historku na dlouhý letní večer. Je to něco podobného, jako když se poslíček s pizzou řítí centrem Prahy neuvěřitelnou rychlostí.