Farmářské jídlo i zábava! Kam vyrazit o víkendu?

Kam se vydáte?
 

Kam vyrazíte o víkendu? Nechte se inspirovat a vyzkoušejte některou z následujících akcí! Dáte si raději něco dobrého, nebo zajedete za kulturou? 

Černošice

V sobotu si užijí v Černošicích. Od osmé hodiny ranní do osmé hodiny večerní doražte na Plácek u Mokropeského nádraží, budou tady probíhat tradiční farmářské trhy. V nabídce je lokální sezonní zelenina a ovoce, mléčné výrobky, maso, uzeniny, pečivo, víno, mošty, káva a další dobroty.

Pustíte děti k plotně? Potom je pro vás ideální kulinářská dílna pro děti s knihou Báry Veselé: Děti vaří samy. I ta bude součástí farmářských trhů.

Kdybyste žádné trhy nestihli, tak si můžete alespoň objednat: Potraviny od farmářů až do domu?

Poděbrady

Milovníci vážné hudby se mohou stavit v Poděbradech. V sobotu si zde můžete vychutnat varhanní koncert mezi sedmnáctou a dvacátou hodinou.

Jana Heryánová Ryklová s předním německým dirigentem Berndem Radochem představí klasické skladby i muzikálové a filmové melodie.

V Poděbradech ještě chvíli zůstaneme. V neděli tady proběhne koncert přímo na lázeňské kolonádě. Vychutnat si můžete Studenstký pop rock orchester. Akce startuje ve tři odpoledne a skončí až v pět hodin.

Únětice

Oblíbený a již tradiční Ukulele festival přivítají Únětice. Uvidíte známé tváře, zahraje například James Hill, Taimane Gardner, Kimo Housey nebo Xavier Baumaxa. Akce potrvá celý týden. Dorazit můžete do místního pivovaru.

Vstupenky na koncerty a workshopy je stále možné zakoupit v místě konání festivalu. Elektronický předprodej vstupenek už ale byl zastaven.