ČtiDoma hledá redaktora pro zpravodajství a kulturu

 

Chcete vytvářet neodolatelné titulky? Máte chuť psát regionální zpravodajství a k tomu se starat o kulturní rubriku? Tak pojďte k nám a obohaťte náš tým o vaše nápady.

Píšeme nejdetailnější zpravodajství z Prahy a středních Čech.

Spádová oblast portálu ČtiDoma.cz

Cílíme na čtenáře a podniky v Praze a Středočeském kraji.

 

 

Pro posílení týmu hledáme redaktora, dynamickou osobnost, rychlého jak blesk při vyhledávání informací a aktualit na internetu, který se nebojí kontaktovat osobnosti a zjišťovat podrobnosti, umí psát aktuální krátké zpravodajské články a plní rubriku Kultura.

 

 

Co je obsahem práce zpravodaje

Zpravodaj se zajímá o aktuální události z politiky, kultury, developerské projekty, vyhledává osobnosti, které žijí v regionu, představuje čtenářům jednotlivé obce, jejich přednosti i problémy. A hlavně je objektivní.

Redaktor pro rychlé zprávy a kulturu umí výborně pracovat se zdroji, získávat vazby a informace, identifikuje aktuality a vytváří rychlé zprávy. Kromě toho vkládá pozvánky na kulturní a společenské akce a pak o nich píše recenze. Komunikuje s organizátory kulturních akcí a navazuje s nimi mediální spolupráci. A také spolupracuje s ostatními redaktory.

 

Pravidelné porady utužují spolupráci týmu

 

 

Tým

Náš tým je složen z osobností a nadšenců pro věc. Každý redaktor má přidělenu svoji oblast, za kterou je odpovědný. 

 

 

 

 

Pracovní prostředí

Naše redakce je umístěna na Praze 4, poblíž metra Budějovická, v prostorách moderní kancelářské budovy. V budově je vkusná jídelna, v okolí jsou obchody, kavárny i restaurace.

Sídlíme v moderní kancelářské budově

Nabízíme

Kreativní práci v rostoucím zpravodajském portálu. Budete se účastnit tréninků a workshopů. Umožníme vám osobní i kariérní růst. Slibujeme individuální přístup ke každému. Navíc máte zdarma skvělou kávu.

Od redaktora pro rychlé zprávy a kulturu očekáváme, že bude rychlý a kreativní, schopen navazovat mediální spolupráci, loajální, pochopení regionálního zpravodajství, identifikaci a porozumění cílové skupině.

Zkušenost v regionálním zpravodajství není bezpodmínečně nutná. Práce je vhodná i pro absolventy.

 

Stáhněte siVelikost
PDF icon redaktor_pro_rychle_zravy_a_kulturu_7_2016.pdf91.52 KB