Znásilnil opilou ženu, policie je zatím bezradná

 

Ne nadarmo se říká, že alkohol je metla lidstva. Asi bychom to možná neviděli tak dramaticky, faktem však je, že je jednou z příčin mnoha problémů. Bohužel v tomto případě je věc mnohem vážnější, než že měl někdo "okno". Zatím neznámý muž využil opilosti pětadvacetileté ženy a znásilnil ji. 

Včera jsme vás informovali o opilých ženách, které močily na ulici a sprostě nadávaly strážníkům městské policie. Tentokrát se stalo něco mnohem horšího. Policisté zatím marně pátrají po muži, který měl podnapilou ženu vlákat do bytu a tam ji znásilnit. 

Poškozená do bytu odešla s mužem dobrovolně, což je sice samozřejmě špatně, nicméně to neznamená, že si pak chlápek mohl dovolit cokoli. "I když se žena bránila, tak proti silnějšímu muži neměla šanci a ten na ní vykonal soulož," hlásil policejní mluvčí Jan Daněk.

Někdy se znásilnění podaří zabránit i díky pozornosti občanů.

Násilník pak na chvilku odešel z místnosti, čehož žena využila a polonahé se jí podařilo z bytu utéct do světlíku oknem na toaletě. "Ze dvora domu se pak dostala na ulici, kde jí pomohli lidé a odvezli ji na policejní služebnu," dodal Daněk. Zatím se bohužel nepodařilo ani identifikovat byt, kde ke všemu došlo.

Školou na Praze 10 otřásal skandál, když měli ředitel a učitel zneužívat žáky.

Kriminalisté zatím zjistili, že žena byla naposledy viděna v jednom z barů v Ječné ulici v Praze ve společnosti neznámého borečka. "S tímto mužem by kriminalisté potřebovali mluvit, aby mohli zmapovat poslední chvíle před znásilněním," má jasno Daněk.

Muž byl vysoký přibližně 190 cm, měl svalnatou sportovní postavu, oholené vlasy, hovořil slovensky a byl kuřák. Jestliže ho na fotografiích poznáváte, kontaktujte linku 158. Pokud bude pachatel dopaden, hrozí mu trest až deset let za mřížemi.