Kde v kraji natankujete nejlevněji a kam raději vůbec nejezdit?

Síť benzinek ONO je dlouhodobě nejlevnější
 

Vědět, kam zajet pro nejlevnější benzin nebo naftu, není jiště od věci. Přeci jen většina z nás na tom není tak dobře, aby peníze vyhazovala jen tak oknem. Proto jsme pro vás připravili další aktuální přehled nejlevnějších čerpacích stanic. 

Pokud si chcete být stoprocentně jisti, že ve Středočeském kraji natankujete vůbec nejlevněji, tak máte na výběr hned z několika možností. Konkrétně ze šesti. Musíte do Církvic u Kutné Hory na čerpací ONO, stejná značka provozuje benzinky v Sukoradech, Kolajích u Nymburka a v Krupé u Rakovníka. Natural 95 tam všude vezmete za 26,90 korun, stejně jako na Pap Oilce v Řevničově a v Mělníku u benzinky Topexo. 

Požár technického benzinu není žádná sranda. Tady je důkaz.

Pro výše zmíněné čerpací stanice (kromě Pap Oil v Řevničově) platí rovnice, že kde je nejlevnější benzin, stejně se vám povede i s naftou. Natankujete ji tam shodně za 24,90 korun za litr.

Lepší cenu jinde nenajdete. Přiblíží se jí ještě Pohona v Dymokurech (25,79 za litr) nebo Pap Oil v Neratovicích a KM-Prona v Kolešově u Rakovníka (obě 25,90 korun za litr nafty).

Kdyby vám někdo nabízel šperky výměnou za benzin, pozor! 

A kde ještě se vyplatí natankovat nejběžnější natural 95? Snad na Kladně ve Vítězné ulici na stanici Shell za 27,44 korun za litr nebo v Neratovicích na stanici Pap Oil (27,50 korun za litr). Za zmínku stojí možná ještě benzinka Agip v Mělníku a Benzina ve stejném městě (obě 27,80 korun za litr).