Uzavírky v Benešově budou až do konce září. Zase jich přibylo

Silniční trasa ve směru Praha - Kolín se dočká velké rekonstrukce
 

Ačkoliv je Benešov neprůjezdný po celé léto a na každém rohu jsou uzavírky, lepší to nebude ani v září. Uzavírky protáhnuté do září se tak začínají násobit. Kde to bude uzavřené tentokrát? 

Když se místní dozvědí o uzavírkách v Benešově jednou nebo dvakrát, pravděpodobně ještě přimhouří oko. Tohle léto ale bylo na dopravní omezení obzvláště peprné. Jestli si však doposud někdo myslel, že koncem srpna budou ulice jako vyměněné a průjezdné, pořádně se spletl. Uzavírky ulic Vlašimská a Na Chmelnici začaly 18. srpna a skončí až 18. září.

 

Jenže teď se k nim přidají uzavírky místních komunikací Chvojen a Hůrka. Ulice Vlašimská je sice uzavřena už teď, ale samostatná uzavírka vnitrobloku, zahrnující chatovou oblast, bude trvat až do 23. září. Důvodem k uzavírkám jsou skoro tradičně opravy silnice, můžeme tedy alespoň doufat, že budou rozsáhlé opravy znát při jízdě. 

 

Kde všude budou uzavírky? 

Místní komunikace na Chvojen, pozemek parc. č. 5474 a 5475. Uzavírka začíná od křižovatky se silnicí č. III/11457 a pokračuje do osady Chvojen. Termín uzavírky je od 25. srpna do 18. září.

Uzavřena bude místní komunikace směrem na Hůrku, pozemek parc. č. 4320. Uzavírka začíná od křižovatky se silnicí č. III/11457 a pokračuje směrem na Hůrku. Termín uzavírky je od 25. srpna do 20. září. 

Dále bude uzavřena místní komunikace v ulici Vlašimská, na pozemcích parc. č. 3477, 3218/30 a 3207/14. Uzavírka začíná od křižovatky se silnicí č. II/112 (ulice Vlašimská) a pokračuje do chatové oblasti (vnitroblok ul. Vlašimská). Termín uzavírky je od 26. srpna do 23. září.