A zase ten Kadlec! Ex policista opět boural, osobní rekord 51 zničených aut ale nepřekonal

 

Říká se, že do stejné řeky dvakrát nevstoupíte. V případě bývalého policisty a pedagoga Karla Kadlec to možné je dokonce třikrát. Opět boural a znovu pod vlivem alkoholu. Na křižovatce ulic Korunní a Budečská v Praze poničil dvě zaparkovaná auta. Dubnový osobní rekord 51 vozů tedy nepřekonal. 

Tenhle chlápek je vůbec zvláštní postavička. Když někdejší policista a instruktor policejní akademie před zhruba čtyřmi měsíci v Šumavské ulici více či méně nechal svým džípem stopu na jedenapadesáti autech, způsobil škodu několik milionů. Jenže neměl povinné ručení, peníze tak po něm vymáhá Česká kancelář pojistitelů.

Tenhle "borec" vytlačil ženu do příkopu a následně nadýchal 1,6 promile alkoholu. 

Tenkrát nadýchal téměř 1,5 promile alkoholu, navíc měl u sebe legálně drženou zbraň. Nebyl to jeho první incident. Už v březnu totiž způsobil nehodu na náměstí Bratří Synků v Nuslích. Znovu v opilosti, za což dostal zákaz řízení na 2,5 roku a osmiměsíční podmínku.

Jak je však vidět, příliš ho to nevzrušuje. Kadlec si nejspíš řekl do třetíce všeho dobrého a i když nemá řidičák, hlavním městem se klidně prohání ve svém BMW. Nebýt jeho vášni k alkoholu, kdo ví, jak dlouho by mu to procházelo. Policistům přitom drze tvrdil, že oprávnění řídit má a nikdo mu nic nezakázal.  

Myslíte, že nejde autem přerazit lampu? Ale jde, tím spíš, když jste namol.

Výmluvy ale nepomohly. "Muž byl evidentně pod vlivem alkoholu nebo jiné omamné a psychotropní látky. Policisté ho vyzvali, aby se podrobil orientační dechové zkoušce, to však odmítl," potvrdila policejní mluvčí Andrea Zoulová. Nepřistoupil ani na lékařskou prohlídku s odběrem krve a snažil se všechny přesvědčit, že nepil. 

Divoká honička v centru Prahy a pak 3,5 promile alkoholu v krvi!

Boural prý jen proto, že mu do očí zasvítilo slunce a oslnilo ho. A teď třeba tu o Budulínkovi? Uvidíme, jak to s ním nakonec dopadne. Už před tímto průšvihem měl na krku vyšetřování generální inspekce bezpečnostních sborů za ohrožení pod vlivem návykové látky. V případě odsouzení může jít až na tři roky do vězení.