Jak vyčistit vzduch a volně dýchat? Máme pro vás TIP

Už jste byli v Líbeznicích?
 

Zahradnictví Líbeznice je místo, kde seženete jednoduše všechno pro dům, zahradu a bříško. Čeká tady na vás spousta dobrot, rostliny, které jednoznačně potřebujete, a nejrůznější dekorace. 

Zahradnictní najdete jen pár kilometrů od Prahy v obci Líbeznice. Je velmi oblíbené a navštěvované. I přes vyšší ceny na něj zákazníci nedají dopustit. Co všechno v zahradnictví pořídíte? Kromě nejrůznějších zahradnických potřeb jsou to třeba i dekorace nebo nejrůznější služby.

Takže co tady všechno mají? Jsou to pokojovky, venkovní rostliny, zahradnické potřeby, doplňky, degorace a samozřejmě nechybí ani grily. To všechno můžete nakoupit. A co služby? Ty v Líbeznicích nabízí také! Například vazby květin, dále máte možnost využít aranžerských služeb, zakoupit dárkový poukaz nebo si pořídit zákaznickou kartu. Nemáte auto, ale hodně jste nakoupili? Využijte zdejší rozvoz! Zaplatíte patnáct korun za kilometr, v tomto případě byste měli vědět, že cena nezahrnuje žádnou manipulaci.

A jak jej hodnotí zákazníci na Facebooku?

Air so pure je název skupiny rostlin s účinky na kvalitu vzduchu. Vědci prokázali, že mají následující přínosy pro zdraví:
• Neutralizace škodlivých plynů
• Zlepšení relativní vlhkost 
• Vytvoření zdravého vnitřního klima. 
Tyto rostliny napomáhají k čistějšímu vzduchu, a proto jsou vhodné nejen domů, ale i do kanceláří. V Zahradnictví Líbeznice naleznete ucelenou nabídku těchto rostlin.
Třeba tato květina vám dokonale vyčistí vzduch

Veronika Drahovzalová: Krásné zahradnictví se spoustou kytiček a doplňků s ještě krásnější novou kavárnou, kde mají výbornou kávu i zákusky - k tomu velmi milou a ochotnou obsluhu. Moc děkujeme za zpříjemnění odpoledne.

Oký Bača: Skvělé, veliký výběr, dokonce i kavárna - super!

Invisigoth Gabryel Levi: Krásné zahradnictví a velice příjemná a usměvavá obsluha, která ráda poradí, když si v něčem nejste jistí.

Ivana Čermáková: Květiny krásné, ale drahé. Fotky na internetu většinou příšerné, vyměňte fotografa, kazí vám image.

Lenka Bachmannová: Kouzelné zahradnictví, personál ochotný, najdete zde vše, na co si jen vzpomenete!

 

Další služba, kterou můžete využít je i realizace zahrad. Tu vám zahradnictví provede doslova od a do Z! Podívejte se.

  • Zakládání nových a rekonstrukce stávajících zahrad
  • Zakládání zahradních jezírek a instalace potékacích kamenů do menších zahrad
  • Výstavba koupacích jezer včetně dodávek technologie
  • Osazování interiérů a zimních zahrad
  • Instalace květinových i trvalých dekorací
  • Prořez stromů, údržba zahrad
  • Pravidelnou údržbu včetně sekání trávníků nebo hrabání listí (podle požadavku zákazníka)
Obec Líbeznice najdete v okrese Praha-východ, 2 km severně od hranic Prahy na hlavní silnici I/9 z Prahy do Mělníka.

 

A co teď v Líbeznicích radí? Máme tady podzim, to je nejvyšší čas pro úpravu trávníku. V první řadě je potřeba řádně a pravidlně hrabat listí, zamezíte tím například nejrůznějším plísním a chorobám. A co dál? Jestli se přes léto na vašem trávníku objevil plevel, odstraňte ho! Nejvhodnější bude použít selektivní herbicid, který má tu výhodu, že likviduje jen dvouděložné plevele a trávníku neškodí. I nyní je potřeba trávník sekat, nazapomeňte ale ani na přísev a pravidelné hnojení.