A co až začne pršet? Zastřešení nyní o 50 procent levnější!

Posezení na terase si můžete užít i deset měsíců v roce
Zobrazit fotogalerii (23)
 

Jak ušetřit peníze? Nakupujte ve slevách! Moderní venkovní zastřešení se dá využívat celoročně a nároky na jeho údržbu jsou prakticky nulové. Přinášíme vám osm důvodů, proč si pořídit netradiční zastřešení.

Víte, že zahradní výbavu je nejvýhodnější nakupovat právě na podzim? Prodejci jdou s cenami rapidně dolů. Například ceny venkovního zastřešení nyní klesají až o 50 %.

Venkovní zastřešení už nechrání pouze před dešťovými kapkami, ale mělo by nám umožnit, abychom si užili posezení venku co nejvíce měsíců v roce. Proto se hitem poslední sezony stávají moderní zastřešení, která se při nepřízni počasí dají lehce uzavřít.

Pořiďte si bazén, zastřešení nebo vířivku s 50% slevou v rámci bazénového festivalu Albixon. Festival se koná na všech pobočkách od 19. do 24. září. 

8 důvodů, proč zmodernizovat bydlení právě teď

1. Posezení na terase si užívejte po celý rok
2. Nečeká vás žádná přebytečná práce. Bezúdržbový provoz vás nadchne.
3. Vybrat si můžete mezi výplněmi z polykarbonátu nebo z bezpečnostního skla.
4. Proč si nenechat vyrobit zastřešení na míru? Atypické řešení vás nadchne.
5. Díky pestré barevné škále k sobě sladíte zastřešení i dům.
6. Ochráníte svůj zahradní nábytek před deštěm, sněhem i mrazem.
7. Domácí mazlíčci ocení vlastní zabudovaný vchod.
8. Protože právě vypukly slevy!

Lehká konstrukce a nízké nároky na údržbu

Přikrýt si můžete i venkovní vířivku

Proč majitelé nemovitostí postupně ustupují od pořizování klasických pergol? „Zákazníkům se líbí nenápadná konstrukce, která je vyrobená z lehkého hliníku. A hlavně možnost výběru, zda bude zastřešení stát samostatně, nebo bude navazovat na dům. K tomu stačí pouze jedna nosná zeď,“ vysvětluje prodejce.

Příkladem těchto zastřešení je například Skytrium od Albixonu. Doplnit lze také od o zastínění, které ochrání před slunečními paprsky i před zvědavými pohledy sousedů.

V rámci Albixoniády jsou pro návštěvníky připravené soutěže. Na co se můžete těšit?      

1.      Slalom s lodí na dálkové ovládání

2.      Házení míčků do bazénku Žralok

3.      Házení balónků naplněných vodou na cíl

Každý, kdo během festivalu zakoupí bazén a stihne stavební přípravu do konce roku 2016, dostane voucher do e-shopu na zboží v hodnotě 10 000 Kč nebo bazénový vysavač v hodnotě 20 000 Kč.

Vlastní montáž během chvilky

Moderní zastřešení jsou na instalaci velmi snadná. Podle návodu ji zvládne každý kutil během chvilky, nebo může požádat prodejce, aby montáž a instalaci zastřešení provedl.

Albixon se stal hlavním partnerem neziskové organizace DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s. V pátek 23. září a v sobotu 24. září navštivte jejich stánek v bazénových centrech.