Poloviční ceny a zábavné soutěže - to je bazénový festival

 

Bazénový festival je v plném proudu, zákazníci přicházejí nejčastěji pro bazénové sety, které mohou až do soboty pořídit za polovinu. Od pátku do soboty jsou v centrech v Osově a v Praze připravené soutěže pro celou rodinu.

Albixon si v rámci bazénového festivalu připravil pro zákazníky nejen akce a soutěže, ale především slevy, které sahají až k 50 procentům. "Padesátiprocentní slevy máme na vířivky a na bazénové sety. Právě pro bazénové sety přichází zákazníci nejčastěji. V průměru u nás nakoupí deset rodin denně," říká Michal Vršecký z pobočky v Osově.

"Aby zákazník slevu získal, musí splnit pouze jednu podmínku. A to začít se stavebními pracemi do konce roku 2016," vysvětluje marketingová specialistka Hedvika Šebková.

V rámci Albixoniády jsou pro návštěvníky připravené soutěže. Na co se můžete těšit?                 

1.      Slalom s lodí na dálkové ovládání

2.      Házení míčků do bazénku Žralok

3.      Házení balónků naplněných vodou na cíl

Každý, kdo během festivalu zakoupí bazén a stihne stavební přípravu do konce roku 2016, dostane voucher do e-shopu na zboží v hodnotě 10 000 Kč nebo bazénový vysavač v hodnotě 20 000 Kč.

Ve dnech 23. - 24. září je pro zákazníky bazénových center v Praze, v Osově a v Pardubicích připravená originální Albixoniáda. V rámci festivalu je také prodloužená otevírací doba na všech pobočkách.

Albixon se stal hlavním partnerem neziskové organizace DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s. V pátek 23. září a v sobotu 24. září můžete navštívit jejich stánek v bazénových centrech a pomoci dobré věci.