Islamisté nás nenávidí hlavně kvůli našemu ateismu a jinověrství, říká Radek Rozvoral (SPD)

Radek Rozvoral - SPD
  |  Komerční sdělení

Jestli ještě někdo po tomto jasném poselství bude pochybovat o tom, že je islámská ideologie něco, co by mělo obohatit naši kulturu, musí být stejně ujetý jako islámští džihádisté a měl by se nechat psychicky vyšetřit.

Islámští džihádisté šíří do světa svou propagandu magazínem Dabiq, ve kterém vyzývají své příznivce, aby bojovali a nenáviděli Západ a jeho obyvatele. Jedním z důvodů tohoto boje je fakt, že lidé na Západě odmítají Alláha. Takoví lidé jsou podle nich liberálové, ateisté a páchají zločiny proti islámu a všem muslimům. Přímo k tomu uvádí: "Dokud bude třeba jen jeden metr čtverečný neislámský, džihád musí pokračovat. Největší rozdíl mezi muslimy a zkorumpovanými a deviantními Židy a křesťany spočívá v tom, že muslimové se nezdráhají dodržovat pravidla seslaná jejich nejvyšším pánem, ať už jde o válku či prosazování božího zákona."

Jak říká můj kolega a velký odborník na islám a islámské země Jirka Kobza: "Nařízení šíření islámu hidžrou a džihádem vydal sám prorok Mohamed, takže jej nemůže zrušit nikdo jiný než on sám. Toto nařízení, a tím i samotný džihád trvá od 7. století dodnes bez přestávky a všichni muslimové jsou povinni se jím řídit." Všimněte si hlavně toho slovního spojení "všichni muslimové", jelikož islám je jen a pouze jeden a nerozlišuje se na umírněný a neumírněný, jak se nám snaží vnutit všichni multi-kulti politici a neobjektivní zpravodajství jejich médií.

Islám tady nesmí zakořenit
Přátelé, vezměme už konečně všichni rozum do hrsti, nasbírejme informace a přemýšlejme o všem, co o islámské ideologii víme. Všichni psychicky zdraví musí zcela jistě přijít na to, že po takovémto multikulturním obohacení netoužíme. Nikdy tady tato ideologie nesmí zakořenit, a čím více nás proti tomu bude, tím dříve se nám to podaří a bude to jednodušší. Buďme všichni moc rádi, že tady ta zvrácenost ještě v takové míře jako jinde není a neudělejme stejnou chybu jako některé evropské země, které vyznavače Alláha chtěly a stále ještě chtějí integrovat do své stávající společnosti. Postavme džihád a právo šaría mimo zákon a máme vyhráno!

Koalice Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) a Strana Práv Občanů nikdy nedovolí, aby v České republice netolerantní, velice násilná, krutá a ženami opovrhující islámská ideologie zakořenila!