Norma v Kobylisích: Tenhle obchod hrůzy musíte vidět

Okolí obchodu
Zobrazit fotogalerii (8)
 

V Normě je to možná norma, ale v ostatních obchodech něco takového jen tak neuvidíte. Norma v Kobylisích odrazovala poloprázdnými regály a zanedbaným obchodem. V poslední době se situace lepší.

Obchodní řetězec Norma bývá naprostá katastrofa. Žádné pečivo, shnilé ovoce, poloprázdné regály, prodej z košů a absence zaměstnanců. Ta v Kobylisích nebyla výjimkou. Až v poslední době se trochu spravila. Co se nám zde líbilo a co mělo do dokonalosti daleko?

Úsek s ovocem a zeleninou u vstupu do obchodu je vážně odpudivý. Pár poházených bedýnek a žádné zboží. Kousek dál najdete úsek s pečivem. Ani tady jsme nepochodili, žádné zboží se na místě nedalo dohledat. Nevadí, třeba si napravíme chuť jinde.

Ostatní regály vypadají velmi zaplněně. Stejně tak i koše. Prodej z košů ostatně považuji za naprosto tristní a příšernou záležitost. Dokážu pochopit, že je to jednodušší na doplňování, ale pro zákazníky už to tak pohodlné není. Musím ovšem podotknout, že jsou pěkně zaplněné.

Minulý týden jsme hodnotili Albert v Kobylisích. Tristní Albert odrazuje prostorem i úpravou

Stejně tak mrazáky a čerstvé úseky. Všude je plno zboží. Jenom nevím, kdo to tady kupuje. Je odpoledne a člověk by čekal desítky lidí, kteří sem míří z práce. Chyba, jsme tady skoro sami. Stejně tak v obchodě nehledejte zaměstnance, kromě jedné pokladní a hlídače se na prodejně žádní nenachází.

Kladně hodnotím úpravu a čistotu prodejny. Nelze tomu co vytknout. Za prodej z košů obchod nemůže. Ale stejně, tohle bych zrušila. Nelíbí se mi, že jsem si nemohla nakoupit pečivo a zeleniny by taky mohlo být více. A tak, milá Normo, dávám ti 7 z 10 bodů. Obchodu ubírá i to, že jeho okolí je naprosto strašné. Městská část by se měla zamyslet.