Rodinné hodinářství hledá prodavače a hodináře

Hodinář Ondřej Nekola mladší
Zobrazit fotogalerii (8)
  |  Komerční sdělení

Práce v rodinném obchodě je jiná než v supermarketu. Prostředí, vztahy, pracovní doba, ochota si vyjít vstříc a ocenění dobře odvedené práce tu hrají velkou roli.

Hledáte dobrou práci? Máme pro vás jeden tip! Hodinářství Jiřího Nekoly je tradiční rodinný podnik, který se dědí už po třetí generaci. Každá firma je tak dobrá, jak má dobré lidi a jak fungují jako tým. Jiří Nekola klade na své kolegy vysoké nároky, odměnou jim ale kromě běžných benefitů je:

  • stabilní práce
  • rozpis směn "na míru"
  • atraktivní pracovní prostředí
  • skvělý tým

 

Budete se zákazníky mluvit o módě, doporučovat, co se hodí, budete prodávat hodinky českých i světových značek a nádherné šperky.

Co musíte zvládnout
Rádi komunikujete s lidmi? Jste spolehlivý či spolehlivá? Zajímáte se o módu? Umíte doporučit? Nebojíte se práce? Jste manuálně zručný či zručná? Máte schopnost pracovat v obchodě?

Hledá se se hodinář/ka a prodavač/ka do tradiční rodinné firmy. Více o nabídce si stáhněte ZDE.

"Pokud chcete začít kariéru po škole, nebo ji restartovat po čtyřicítce a najít si dlouhodobou práci v milém týmu, máte chuť do práce, jste manuálně zručný/á a dobře se dostanete na Budějovickou, pošlete mi prosím do 21. října 2016 vaše profesní CV a zároveň napište, jak vnímáte práci prodavačky/-če," vyzývá Jiří Nekola, klenotník-hodinář. Své životopisy posílejte na e-mail: Jiri.Nekola@nelashop.cz