Mělnické dětské rádio shání prostory

Pomůžete dětem?
 

Dětské internetové rádio nemá kde vysílat. Kroužek, na kterém se vaše ratolesti budou učit o mediálním světě, potřebuje vaši pomoc.

Dětské rádio Mělník hledá prostory k pronájmu nebo víceletému zapůjčení zdarma nebo za symbolické nájemné. Rádio je součástí občanského sdružení Nového divadla Mělník. Bohužel, jako celá řada dalších kulturních záležitostí nemá dostatek financí a v současné době ani prostory.

Kroužek pro děti s vlastním internetovým vysíláním hledá a nemůže najít. Nejedná se tedy o klasické rádio a děti nepromlouvají z éteru, ale o jeho internetovou verzi. Uvítá možnost akustické úpravy a internet v dosahu. Dále kroužek potřebuje podporu prostřednictvím věnování nebo zápůjčkou počítačové a hudební techniky. “Předem děkujeme také případným sponzorům, kteří by chtěli naši aktivitu podpořit finančním darem,” říká provozovatel dětského kroužku Martin Beníšek.  

S nabídkami se můžete obracet na e-mail: martin.benisek@gmail.com nebo na telefon: 603 398 241.

Dětské kroužky rozvíjí dovednosti a formují osobnost. V Mělníku tedy nově vzniká kroužek pro mediálně nadané děti, které by jednou chtěly být známými hlasy z rádií. V Počernicích podobně vzniká kroužek pro ty, kteří by se rádi v životě živili řemeslem. Princip těchto kroužků je jasný.

Děti už tak často nepřijdou do styku s řemeslem. Tatínkové jsou obyčejně manažeři (nebo nešikové) a nemají tím pádem jak předat svým dítkům patřičné dovednosti. Další problém je, že po dětech často chceme víc, než co by mohly nebo chtěly. Řemeslo dospěláci často podceňují, a tudíž své ratolesti raději natlačí na gymnázium nebo obchodní akademii. Jsou pak ale vaše děti šťastné?

Klíčová slova: