Jedno z posledních vinobraní jste vychutnali v sobotu

Pořadatelé akce
Zobrazit fotogalerii (6)
 

V Měšicích se dobře jedlo i pilo! Čím tým, který připravoval zdejší vinobraní překvapil redakci ČtiDoma.cz? 

V Měšicích jste mohli zažít pravou vinařskou sobotu. Ta se odehrála 22. října a samozřejmě, ani my jsme u té slávy nemohli chybět. Historicky prvnímu vinobraní sice zprvu nepřálo počasí, ale všichni si jej náramně užili. Mohli jste ochutnat luxusní vína, burčák a nejrůznější dobroty k zakousnutí. Tentokrát nechyběl ani DJ, který pouštěl známé „pecky“ a doslova „rozpumpoval“ všechny, kteří se přišli podívat. Pořadatelé nás potešili dvojnásob, když ukázali svá trika, na kterých měli fotku pořízenou na poslední akci. Na té jsou všichni zachyceni s naším bannerem.

Pořadatelé měšického vinobraní

Já jsem dorazila až na půl pátou. Už bylo po dešti a zábava se rozjížděla. Několik vinařů tančilo, jiní se oddávali jídlu, pití, nebo společně konverzovali. „Přijeli jsme z Prahy, o akci jsme si přečetli na internetu, připadalo nám, že je to jedna z posledních příležitostí, jak se letos podívat na vinobraní,“ říká Petra Skácelová z pražských Letňan.

Na místě bylo možné zakoupit různé perníčky a další pouťové dobroty jako kokosový suk, turecký med a podobně. Nechybělo spousta jídla ani pití, na místě bylo hned několik stánků s luxusním vínem a jídlem. Pečené brambory, nudle, klobásy, párky v rohlíku, stánek s bramboráky, sladkými i slanými palačinkami. Dále jeden s hračkami nebo módními doplňky.

Zkrátka nepřišli ani nejmenší, pro ty bylo připraveno malování na obličej, trampolíny a další atrakce. Návštěvníci u vchodu platili dobrovolné vstupné a v průběhu celé akce se velmi dobře bavili. Centrum volného času tak opět parádně ožilo.

Do konce roku má v Měšicích proběhnout dalších 6 akcí, ať už to bude lampiónový průvod, nebo pletení vánoček. A samozřejmě naše redakce bude u toho!