Pět na jednoho, napadli muže na zastávce autobusu

Pacientovi se podařilo sebrat zbraň jednomu z policistů!
 

Devětatřicetiletého muže napadla na autobusové zastávce pětice opilých mladistvých. Policie skupinu pachatelů rychle vypátrala. Rodiče si přijeli pro všechny výtržníky a doprovodili je na policejní stanici. 

Alkohol v kombinaci s hecováním v partě vedl k tomu, že pětice napadla muže přímo na autobusové zastávce v Kladně. 

Cílem útočníků se stal devětatřicetiletý muž, který čekal na zastávce v Libušině ulici v Kladně. Skončil s pohmožděními v kladenské nemocnici. Napadený muž popsal policistům, jak útočníci vypadali, a tak je policie dopadla na křižovatce ulic Libušina a Lidická.

"Šlo o o tři nezletilé chlapce, jednoho mladistvého a jednoho devatenáctiletého mladíka z Kladna a Chomutova," potvrdila tisková mluvčí policie Jana Šteinerová. Pětice se mezi sebou okamžitě začala dohadovat a sváděli vinu jeden na druhého. Na místo se rychle dostavili rodiče všech  výtržníků, kteří je doprovodili na policejní stanici. 

Dechová zkouška s pozitivním výsledkem prozradila alkohol v dechu, přičemž však jen jeden mladý muž nadýchal více než jedno promile. Mladíky si převzali rodiče a případ je prošetřován jako podezření z trestného činu výtržnictví.