PÁTRÁNÍ: Pohřešovaná žena je stále nezvěstná. Poznáte ji?

Žena se ještě několik dní ozývala, pak přestala
 

Policie už od 13. prosince pátrá po ženě z Prahy, která se ztratila na cestě z Benešova, když jela od svých rodičů. Několik dní ji bylo ještě možné kontaktovat telefonem, pak se ztratila úplně.

Pohřešovaná žena byla naposledy viděna 13. prosince kolem šestnácté hodiny při odchodu z domu svých rodičů na Benešovsku. 

"Ještě do 16. prosince ji bylo možné kontaktovat mobilem, brala telefon a odepisovala na zprávy. Jenže hned 17. prosince přestala komunikovat úplně," vysvětlil tiskový mluvčí policie Zdeněk Chalupa. Žena od té doby nekontaktovala nikoho z rodiny.  "Předpokládáme, že by se měla pohybovat někde v Praze," dodal Zdeněk Chalupa.

Jak ji poznáte?
Pohřešované Zuzaně Lipárové je 38 let, měří 150 centimetrů a její postava je štíhlá. Má  kratší hnědočerné mírně vlnité vlasy, s pěšinkou vpravo, a hnědé oči. Při odchodu z domu byla oblečená do černé bundy s kapucí, černých legín a vínového svetru. Obuté měla černé kozačky na podpatku a u sebe dámskou černou kabelku.

Pokud víte, kde se žena nachází, podejte tyto informace na nejbližší policejní služebně. Zavolat můžete i přímo kriminalistům na číslo 974 871 531 nebo využijte linku 158.