Policie prosí o pomoc! Tenhle muž je na útěku

 

Jako kdyby se po něm slehla zem. Zhruba tak nějak vypadá současná situace kolem hledaného muže z Příbrami. Jiří Kazimour může být momentálně vlastně kdekoli. Jeho stopy se ztrácejí a vystopovat by ho zřejmě nedokázal ani zkušený indián. 

Příbramští policisté jsou ve slepé uličce. Okresní státní zastupitelství sice vydalo souhlas se zadržením a Jiří Kazimour by tam mohl přinejmenším vysvětlit činy, za které je stíhán, to by ho ovšem někdo musel chytit. "V místě svého trvalého bydliště, což je Tyršova 108, se nezdržuje," potvrdila policejní mluvčí Monika Schindlová. 

Na jednu stranu smůla, na druhou logická věc. Kdo by také čekal se založenýma rukama, až si pro něj přijdou, že? I když je pravda, že zrovna v tomto případě by zřejmě žádný extra vysoký trest nepřišel. Kazimour je totiž podezřelý "jen" z přečinu zanedbání povinné výživy. Ovšem rozhodně mu nepřilepší, že se pokouší zmizet. 

"Dotyčný ví, že je hledanou osobou, a záměrně se před orgány činnými v trestním řízení skrývá. Mění své bydliště a telefonní kontakty. Jedná se o osobu bez stálého přístřeší, využívá příležitostné práce a ubytování. Je možné, že se pohybuje po celém území České republiky," doplnila Schindlová. Pokud byste o hledáném měli jakékoli informace, policie prosí o jejich sdělení na lince 158. 

Hledaný Jiří Kazimour

  • střední 170 cm vysoké postavy
  • ​krátké černé vlasy.