Policie pátrá po starší ženě. Může být v Praze, třeba je ale počítat i s nejhorším

Policie je zatím bezradná
 

Takové zprávy se nikdy nepíší snadno. Vždycky však doufáme, že také alespoň touto cestou můžeme trochu pomoci. Policie tentokrát pátrá po starší ženě, která už se několik týdnů nikomu neohlásila. Počítat se samozřejmě musí i s nejhorším.

Zatím se kriminalistům podařilo zjistit pouze to, že pohřešovaná byla naposledy viděna v pondělí letošního 27. února kolem osmé hodiny ranní poblíž nádraží v Benešově. Od té doby nepodala nikomu z okruhu svých známých o sobě žádnou zprávu.

Policisté předpokládají, že by se měla pohybovat především po území hlavního města Prahy. Pohřešovaná žena je zdánlivého stáří 55 až 60 let, je střední, přibližně 170 centimetrů vysoké postavy. Má středně dlouhé vlnité tmavé vlasy, česané uprostřed na pěšinku.

"Naposledy byla oblečena do černé zimní bundy, modrých džínových kalhot, šedobílého svetru, černého trička. U sebe měla černou kabelku, na nohou kotníkové hnědožluté kozačky a okolo krku černou šálu s bílými vzory," upřesňuje policejní mluvčí Zdeněk Chalupa. S ohledem na skutečnost, že se přes veškerá provedená šetření a opatření nepodařilo ženu vypátrat, kriminalisté se touto formou obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc.

"Veškeré poznatky k pohřešované, zejména k místu jejího výskytu či pobytu, přijme jakákoliv policejní služebna, případně je můžete telefonicky sdělit přímo kriminalistům na telefonním čísle 974 871 531 nebo prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky," dodal Chalupa.