Vlak táhl auto po perónu: Jak děsivá nehoda nakonec dopadla?

Vlak táhl automobil 100 metrů po perónu
Zobrazit fotogalerii (1)
 

K velmi nebezpečné dopravní nehodě dnes došlo u nechráněného přejezdu v Kutné Hoře-Vrchlicích. Vlaková souprava se srazila s osobním automobilem a táhla ho po perónu. Jak nakonec děsivý moment dopadl?

Jako z nějakého akčního filmu to dnes vypadalo na kutnohorském přejezdu ve Vrchlicích. Došlo tam totiž k dopravní nehodě, kdy se vlak srazil s osobním automobilem. Souprava dokonce táhla vůz ještě několik desítek metrů po perónu.

"Místo je hodně obroušené, vlak ještě automobil táhl asi 100 metrů po perónu," sdělil prostřednictvím Facebooku jeden ze svědků nehody. K situaci se následně vyjádřila také jedna z cestujících, která uvedla, že došlo k opravdu velké ráně a řidič automobilu musel opustit vůz ze strany spolujezdce, jelikož ze strany řidiče to nebylo možné. 

"K nehodě došlo časně ráno na nechráněném přejezdu v Kutné Hoře-Vrchlicích. Jednalo se o srážku automobilu s vlakem. Během nehody nedošlo k žádnému zranění," sdělila nám Markéta Johnová z KŘP Středočeského kraje. 

Nehoda měla ráno vliv na vlakový provoz, který byl na čas úplně zastaven a probíhala vyšetřování. V současné době už ale na místě funguje vše bez omezení. V každém případě by si řidiči měli uvědomit, že nechráněné přejezdy skýtají velké nebezpečí a příště podobná nehoda nemusí ani zdaleka dopadnout tímto způsobem.