Vlak zabil muže, opět v Mlékojedech

Tragická událost se stala dnes v 5:01.
 

Tragická událost se stala na Mělnicku, znovu přímo u vlakového přejezdu v Mlékojedech. Lokomotiva srazila muže, kterému už bohužel nebylo pomoci. Jde o páté úmrtí na krátkém úseku tratě, které se stalo v průběhu pouhých pěti týdnů. 

Událost se stala dnes ráno v pět hodin na trase Neratovice - Všetaty. Zatím není jasné, jestli za smrtí třiadvacetiletého muže stojí nehoda, nebo úmysl. 

"Vyjížděli jsme do Mlékojed kolem páté ranní hodiny, kdy byl vlakem sražen mladý muž, bohužel na místě bylo zřejmé, že jakékoliv pokusy o resuscitaci jsou zbytečné. Byl na místě mrtev," potvrdila tisková mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová. 

"Potvrzuji úmrtí třiadvacetiletého muže nedaleko železničního přejezdu v Mlékojedech. Na místo vyjela policie i kriminálka. Okamžitě jsme vyloučili požití alkoholu u strojvedoucího," dodala za policii Markéta Johnová. "Veškeré příčiny a okolnosti nehody zatím vyšetřujeme a žádné další informace nebudeme sdělovat." 

Na trati v Mlékojedech se během posledních 5 týdnů stalo několik tragických událostí. Dvě dívky zde spáchaly sebevraždu, když spolu ruku v ruce vyrazily proti jedoucímu vlaku. Následoval muž, kterého na trati srazil rychlík, a před sedmi dny zemřela pod koly vlaku devatenáctiletá dívka.