Exkluzivní video z Prahy: Motorkář utíkal před policistou, vloudila se však chybička

Motorkář využil chvíle nepozornosti policisty a dal se na útěk
 

Policejní honička s motorkářem se odehrála v Praze na Šeberově. Nám se podařilo sehnat video a výpověď svědka, který vše sledoval z projíždějícího auta. Přestože se motorkář snažil utéct, skončil nakonec s pouty na rukou. Teď bude mít zřejmě dost času zpytovat svědomí. 

Honička, motorkář v protisměru, následné chycení a opět útěk. Tak by se dala ve zkratce popsat scéna, kterou sledovali řidiči z kolemjedoucích aut. "Vše se odehrálo na kruhovém objezdu na Šeberově směr Opatov. Viděl jsem, jak vjel řidič motorky do protisměru a za ním policajt. Pak následoval pád z motorky," popisuje událost jeden ze svědků Daniel Veidenthaler, jehož jméno je známé ze světa bojových umění.

Místo útěku šel k zemi

Po pádu motorkáře u něj policista zastavil a následovala kontrola řidiče. Tím ale příběh nekončí. Motorkář byl odvážnější, než se na první pohled zdálo. "Najednou se otočil a začal znovu zdrhat," pokračuje mistr České republiky v Muaythai Daniel. Jenže ani tentokrát se mladíkovi nepodařilo utéct. Zakopl a padnul k zemi podruhé. Řidiče, kteří celé akční scéně přihlíželi, muž pobavil tím, že utíkal i s helmou v ruce. 

Otázkou ale zůstává, co měl asi motorkář ve svém batohu či kolik už má záznamů ve svém trestním rejstříku, když se odhodlal k útěku podruhé. "Teď jsem ho viděl, sedí tam chudák v klepetech na obrubníku," prozradil další ze svědků Filip Š. na sociální síti. Tak uvidíme, jak dlouho a kde teď bude nešťastný motorkář sedět...

 

Klíčová slova: