Občan vs. Babiš: Ojebáváte stát na daních, lžete a kradete dotace

Není už tohle trošku fanatismus?
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Předvolební kampaň Andreje Babiše je v plném proudu. Ale ne všichni náhodní občané jsou plni hlubokého obdivu k předsedovi hnutí ANO, jak se někdy jeho marketingový tým snaží prezentovat. Na tohle setkání exministr financí jen tak nezapomene. I když už prý zapomněl na leccos, na daně, etiku, slušnost...každopádně tady kamarádství evidentně nevznikne. 

Celé setkání v rámci předvolebního mítinku v Prachaticích začalo celkem nevinně. Jeden z občanů "obvinil" někdejšího vicepremiéra Babiše z toho, že si žije jako prase v žitě a přitom okrádá stát. "Já nejsem člověk, který potřebuje loď nebo letadlo, já nemám zlato a neležím na pláži," ohradil se exministr. "Co jsem ukradl?"

Konfrontace gradovala a lidé se bavili. Jestlipak se pobavil i Babiš? Zatímco některé rozhovory z různých důvodů bojkotoval, z náhodného pouličního se jen těžko utíká. "Proto neleze do Otázek Václava Moravce, bez Prchala je při slovní konfrontaci úplně marný, imigrant zlodějská," rozčiluje se pan Vilém na sociálních sítích po zhlédnutí videa.

Na celý "rozhovor" rozlobeného občana s Andrejem Babišem se můžete podívat ZDE

Nařčení z okrádání státu nebralo konce

"Kradete dotace, to stačí," pokračuje občan. "A co jsem ukradl?" kontroval Babiš a odpovědi se dočkal okamžitě. "Tak Čapí hnízdo je 50 milionů, to je celkem zřejmé," je přesvědčen mladý muž. Babiš se ale opět hájí a tvrdí, že to není pravda a že jde o blbosti. "Ale jaké blbosti, vždyť vaše vyjádření je jen lež, lež, lež, lež, lež. Ukradl jste 50 milionů, to je klasický dotační podvod. Další věci, které jste ukradl? Okradl jste několikanásobně stát na dluhopisech. To je klasické ojebávání státu na daních. Melete ho**a."

Kozačky za 60 tisíc

A došlo i na paní Babišovou. Tedy vlastně jen na její luxusní boty. Další slovní přestřelka se totiž týkala kozaček v hodnotě 60 tisíc korun. Andrej Babiš čelil nařknutí, že peníze nešly z jeho kapsy, s čímž samozřejmě nesouhlasil.

"To vás museli chytit za koule, abyste to zaplatil. Pane Babiš, vy jste šašek, vy jste největší šašek české politiky, lžete na každém rohu a já jsem strašně rád, že jsem vás dneska potkal, že vám to mohu takhle říct. Buďte zdráv," loučí se naštvaný občan, kterému se ale viditelně trochu ulevilo. Babišovi nikoli... "Chlapík mu to dobře řekl. A teď jen doufejme, že zítra nevylétne ze zaměstnání a jeho děti ze školy," obává se další z diváků videa. Podívejte se na video a napište nám pod článek, co si o tom myslíte vy.