Tragická dopravní nehoda: Zemřel mladý motorkář na Suzuki

Motorkář na Suzuki se zabil
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Poměrně nevinně vyhlížející dopravní nehoda s tragickými následky se stala na okraji Lužné na Rakovnicku. Devatenáctiletý motorkář se při ní dostal do protisměru, kde čelně narazil do protijedoucího Renaultu.

Včera ve večerních hodinách došlo na okraji obce Lužné na Rakovnicku k vážné nehodě. Policie zatím prošetřuje, proč přejel devatenáctiletý motorkář na Suzuki do protisměru. 

Motorkář se na silnici srazil s protijedoucím Renaultem. "V autě jel řidič a další člověk, oba dva vyvázli úplně bez zranění," potvrdila tisková mluvčí policie Jana Šteinerová. "Jediným zraněným byl motorkář, který skončil po nehodě v bezvědomí. Jeho životní funkce začaly selhávat," vysvětluje Jana Šteinerová. 

Na místo okamžitě vyjeli záchranáři a vyslán byl i vrtulník Kryštof 01. Před přistáním vrtulníku svědci a následně i hasiči zahájili oživovací pokusy. Bohužel i přes věškerou snahu o záchranu mladík podlehl svým těžkým zraněním.

"Za tímto typem nehod je často příliš vysoká rychlost a nějaká drobná nečekaná nerovnost terénu," myslí si zkušený motorkář Jan Kuliš. "Nehodou se nadále budou zabývat krimalisté a dopravní police," dodává Jana Šteinerová.