Aplikace, které vám zpříjemní léto? Stačí nainstalovat!

Nevymlouvejte se, nainstalujte a vyražte
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Víme, díky kterým aplikacím si budete moct užívat léto na plné obrátky! Možná vás překvapí, kolik možností vlastně máme. Domluvte se, užijte si, zaběhejte si a snadněji se zorientujte. Je to jednoduché, protože stačí jen pár kliků. 

S chytrým mobilem v kapse se můžete vydat kamkoliv, nebýt ztracení a hlavně se soustředit na krásy měst a míst a ušetřit si spoustu zbytečných stresů a starostí. S těmito aplikacemi vám bude báječně a vy už nebudete mít výmluvu, proč zůstat raději doma.

Google translate - klasický google překladač má teď i apkikaci, která funguje ještě lépe. Jakmile nebudete rozumět nějakému nápisu či značce, už totiž nemusíte celý text vyťukávat do překladače. Nyní stačí, když na ni namíříte foťák na svém smartphonu a necháte aplikaci vyřešit zbytek. Sama rozezná text a přeloží!

UVlens je ideální, pokud míříte na pláž a nejste si jisti, jaký faktor potřebujete. Jde o to, že nastavíte místo na mapě, hodinu čas a víte, jaké riziko vám hrozí. Záda vám tato aplikace nenamaže, ale stejně je to dobrý nápad, ne?

Revolut - Máte strach platit v zahraničí svou jedinou platební kartou? Pro vás je tato aplikace - s jejich "dočasnou" kartou, kterou vám před vaší další cestou pošle až domů. Propojíte si ji se svým účtem, přesný budget, jaký chcete, si převedete přímo v aplikaci a je to. Když vám ji někdo ukradne, nedostane se jen tak k vašemu účtu. 

Uber - potřebujete se svézt a nevíte, jakou vzít tramvaj? Aplikace Uberu vám zařídí nejlevnější možnou cestu a navíc vás odveze přesně na místo, kam potřebujete. Vyhnete se tak bloudění po neznámém městě. 

Film Trips - je perfektní průvodce  po filmových lokacích v České republice. Je tady možnost vybrat si svůj oblíbený film a udělat si na místo výpravu. Stačí vybrat dopravní prostředek. Možný je samozřejmě i obrácený postup - nejdříve vybrat město a pak se nechat překvapovat. 

Packpoint - Máte pocit, že stále něco zapomínáte a balení na dovolenou vám trvá nesnesitelně dlouho. Přes veškeré lístečky máte vtíravý pocit, že stále něco zapomínáte? Packpoint vám pomůže připravit se na to, kam jedete a jaké aktivity tam máte v plánu. Sbaleno budete mít za 10 minut.

Waterlogged je ideální volbou v létě, kdy všichni zapomínáme pít dostatek vody. Pokud nám za zády nestojí maminka s půllitrem vody, těžko se dostaneme na objem, který musíme vypít. Tato aplikace vám bude připomínat každou skleničku, kterou byste si měli dát. Vyhnete se tak mignéně z dehydratace, ale i zbytečné únavě. 

Google Trips je appka, která vám na jednom místě shrne vše, co potřebujete na výletě vědět. Od času vašeho letu, přes adresu hotelu, památky a restuarace, které nesmíte vynechat. Naplánujete s ní ty nej trasy a to vše přesně podle vás. 

Navigon - je tip na super navigaci, která vám "nežere" data. Stačí ji stáhnout a tradá - to je všechno, pak už se jen neztratit a nenechat mobil vybitý doma!