Exprezident bodoval: Václav Klaus se na večírku promenoval jako hipsta švihák lázeňský!

Móda a exprezident Klaus? To šlo vždycky dohromady
Zobrazit fotogalerii (5)
 

Není prezident jako prezident. Zatímco naše současná hlava státu si s módou příliš hlavu neláme, bývalý prezident Václav Klaus ani v pokročilejším věku neváhá objevovat nové trendy a obléknout si módní výstřelky. A jako zapálený tenista samozřejmě nemohl chybět na party před prestižním turnajem Prague Open. 

Dress code ve stylu creative smart casual ponechával přítomným možnost své outfity trochu ozvláštnit a nedržet se striktně předepsaných konvencí. Klaus tedy dal prostor své kreativitě a oblékl se ve stylu, za který by se nemusel stydět ani dvacetiletý hipster. Ohrnuté kalhoty, přiznané ponožky, hnědé polobotky a kárované sako u prezidenta I. ČLTK šokovalo kdekoho.  

Přítomná smetánka se tak jednoznačně shodla, že v takovém outfitu Klause ještě neviděla. Nejen že vypadal jako švihák lázeňský, ale moderní oblečení mu ubralo minimálně patnáct let. "Je to borec. Líbí se mi, že se toho nebál, protože tohle je odvaz i pro pětadvacetiletého svalnatého borce. A jen tak mezi námi, pan Klaus je opravdu k nakousnutí," smála se herečka Bára Mottlová.

Nebáli se toho

Módní kritici si možná ťukají na čelo nad kombinací, kterou exprezident zvolil. Ale v šestasedmdesáti letech mít jeho vitalitu, to by si přál asi každý. "Model pana prezidenta mne zaujal na první pohled. Doufám, že se dokážu s věkem držet trendů jako on. Za mě jedničku za styl i za odvahu," pokyvoval uznale hlavou i Filip Šivic, prodejce Advantage Cars.

Klaus však nebyl sám, kdo pojal party kreativně. Majitel časopisu Menhouse David Radil popustil uzdu své fantazii a přišel oblečený jako arabský šejk, což vzbudilo minimálně stejný rozruch jako hipsta model našeho bývalého prezidenta. Ale co už...posuďte sami, kdo byl za většího "kinga".