Jak zatočit s kily a připravit se na Vánoce? Zacvičte si s Jakubem Kohákem

Jakub Kohák je známý multisportovec. Poradit si nechala i Bára Špotáková
Zobrazit fotogalerii (7)
  |  Komerční sdělení

Zima je definitivně tady, navíc se blíží Vánoce, což znamená čas přejídání. Pokud se tedy chcete zahřát a navíc po svátcích nevypadat jako nevzhledná koule, chtělo by to pohyb. Ideálně se na "přežírací" období připravit tak, že sundáte nějaké to kilo, které pak zase naberete cukrovím. Máme pro vás parádní řešení a ještě příjemný bonus.

Spojit příjemné s užitečným není nikdy na škodu, co si budeme povídat. Udržovat si figuru je jistě fajn, ale pro někoho jsou návštěvy fitka příliš drahé, další si stěžují na stereotyp, jiní mají zase další výmluvy, proč nechodit cvičit.

Nevíte si rady, jak správně cvičit? Máte možnost využít osobního trenéra, který se vám bude plně věnovat. Poradí, jak na kterém stroji cvičit a jak správně při posilování dýchat. Budete mít jistotu, že úsilí v posilovně mělo význam.

Je samozřejmě pouze na vás, jestli podlehnete vnitřním hlasům našeptávajícím cosi o lenosti a gaučingu, nebo se pustíte do formování postavy s plnou parádou. Má to i další výhody. Ač se to může zdát postavené na hlavu, po cvičení se budete cítit svěží, únava z pracovního dne bude pryč. Jasně, pokud si nenaložíte tolik, že z fitka sotva odejdete po svých. To je ale úplně jiná písnička.

Setkání s celebritou

My se totiž bavíme hlavně o cvičení, které vám pomůže zbavit se stresu a tak trochu vám pomůže přečkat vánoční období na "své" váze. A když jsme se na začátku zmínili
o bonusu – co takhle si zacvičit se známou osobností, konkrétně s Jakubem Kohákem? Nic není nemožné a už 15. listopadu máte šanci, kterou vám nabízí pouze fitness centrum Fitinn v DBK Budějovická.

Vstup je přitom pro každého zcela zdarma a potkat se se známým vtipálkem máte už od páté hodiny odpolední. Jestli ve středu nemůžete, klid, nezoufejte. Další akce budou totiž následovat. Už třeba 22. listopadu proběhne "Show na hrazdě" a i tohle bude rozhodně stát za to.

Proč jít právě sem

Jde o řetězec rakouských fitness studií, která se rozšířila díky svému úspěchu i k nám do Česka. K dnešnímu dni má u nás již dvě pobočky v Praze a jednu v Brně. Díky perfektně rozděleným prostorám si můžete určit, jakým způsobem budete cvičit a na co se chcete zaměřit. Samozřejmostí je kvalitní vybavení jak pro cílený kardio trénink, tak i pro cvičení s vlastní vahou či posilování na strojích. 

Chcete první vstup ZDARMA? Stačí zajít na www.fitinn.cz a stáhnout si poukázku.

A jen tak mimochodem, mezi námi děvčaty, pokud patříte mezi ženy, které nerady cvičí před muži, protože mají pocit, že jsou neustále okukovány či hodnoceny jinými, tak i na vás Fitinn myslí. V každé pobočce se nachází tréninková zóna pro ženy, která je vybavena speciálními stroji určenými hlavně pro zpevnění problémových dámských partií.

Ušetříte spoustu peněz

Jestli jste ona skupina lidí, která hledá výmluvy v podobě příliš drahých fitness center, máme pro vás špatnou zprávu. Ve Fitinnu zaplatíte pouze 499 korun za měsíc

a ne, opravdu to není nějaké „okleštěné“ vstupné, jak je zvykem jinde.

Studio je vybaveno nejmodernějšími kardio stroji Precor a posilovacími stroji gym80, které jsou na trhu jedničkou. Mají zde i TRX, core bagy, činky či balanční desky.

Za tyto peníze se dostanete do jakékoli části fitka
a nemusíte se ani bát, že to nebudete stíhat kvůli práci nebo škole. Otevřeno mají každý den od šesti od rána až do půlnoci. Ani parkování nemusíte řešit, DBK disponuje garážemi, na recepci Fitinnu vám potvrdí parkovací kartu a znovu tak ušetříte. Tak co, ještě nějaké výmluvy?