Zeman je Putinova dě*ka, křičela žena. Prezident je prý poctěn

Hurá na něj!
 

Selhání ochranky prezidenta republiky? Kdo může za to, že byla hlava státu napadena v době, kdy přišel volit? Nebo bylo všechno v pořádku a incidentu se zkrátka nedalo zabránit a bodyguardi naopak zafungovali jako profíci? Až příliš mnoho otázek, ale jedno je jasné. Ať máte na Miloše Zemana jakýkoli názor, tohle se dít nesmí!

Bylo to jako z nějakého akčního filmu. Ve chvíli, kdy Miloš Zeman dorazil k volebním komisařům, vyřítila se směrem k němu polonahá Angelina Diaš z hnutí Femen. Na hrudníku měla nápis "Zeman Putin’s slut" (v překladu Zeman je Putinova děvka) a stejné heslo také vykřikovala směrem k prezidentovi. Okamžitě zasáhla ochranka a ženu z místnosti vyvedla. 

"To, co se děje proti stávajícímu prezidentovi, je hnus. Doslova. Je to svobodná přímá volba prezidenta. Každý má právo na názor, ale ohrozit prezidenta naší země, je odporné," napsala si na Twitter ministryně obrany Karla Šlechtová.

Je tu však hned několik zásadních otázek. První, odkud se narušitelka vůbec vzala? Odpověď je poměrně snadná - skrývala se mezi novináři a po příchodu prezidenta si svlékla košili a rozběhla se k němu. Základní škola Brdičkova na pražských Lužinách pak viděla bleskový zásah Zemanových bodyguardů. „Jak vidíte, starají se o mě celkem dobře, nedostala se ke mě,“ konstatoval s úsměvem Zeman. 

Členky hnutí Femen dlouhodobě protestují proti anektování Krymu Ruskem, které proběhlo v rozporu s mezinárodním právem. Miloš Zeman je známý tím, že dlouhodobě prosazuje zrušení sankcí, které za to byly uvaleny na zemi prezidenta Vladimira Putina.

Zeman se po chvíli do volební místnosti vrátil a řádně odvolil. "Vzdor hnutí Femen," prohlásil a dodal, že je vlastně poctěn, protože stejné hnutí napadlo například i papeže. Faktem zůstává, že ať si o současné hlavě státu myslíte cokoli a jakkoli s jeho názory nemusíte souhlasit, tohle se v civilizované zemi stávat nesmí. 

Klíčová slova: