Karolína Gudasová: Žena v domácnosti jsem, ale jen po hokejovou sezonu

Krásnou Karolínu seznámil s Michalem její bratr
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Těsně před vánočními svátky jsme vám přinesli rozhovor s hvězdným brankářem Philadelphie Flyers Michal Neuvirthem. Muzikálová zpěvačka Karolína Gudasová je jeho partnerkou a momentálně tak trochu ženou v domácnosti. Jak moc jí chybí její profese a jak se vlastně s Michalem poznala?

Řiká se, že věrnost hokejistům zrovna vlastní není. Většina z nich vysedává v barech a balí nafintěné modelky nebo jiné dámy a užívají si, dokud to jen jde. Michal Neuvirth je ale trochu jinou hokejkou a společně s Karolínou Gudasovou už dokonce mají dcerkou Emilku a vypadá to, že jim to vydrží opravdu velmi dlouho.

Zajímavé bezesporu je, jak se vlastně tito dva poznali. Společně s Michalem v Philadelphii hraje také "mlátička" Radko Gudas, což je bratr Karolíny - a právě ten to vše zinscenoval. "Naše první rande bylo se svolením bráchy a šli jsme na moc hezkou večeři. Bohužel jsme tam potkali pár spoluhráčů, takže o tom hned druhý den věděl celý tým," sdělila nám Karolína, že se jejich společná večeře utajit nepodařila.

Karolína Gudasová

  • 25 let, narozena v Mnichově
  • je dcerou bývalou českého obránce Lea Gudase
  • v mládí chtěla být krasobruslařkou
  • je českou zpěvačkou, muzikálovou herečkou a tanečnicí
  • držitelka ceny Thálie pro rok 2015
  • přítelkyně brankáře NHL Michala Neuvirtha

Muzikály jdou stranou

Vítězka ceny Thálie pro rok 2015, kterou získala za mimořádný jevištní vákon v oboru muzikál za Wendlu Bergmanovou v inscenaci Probuzení Jara, je teď matkou na plný úvazek, nicméně rozhodně kariéru zpěvačky na hřebík nepověsila. "Role mámy a partnerky mě teď tak zaměstnává, že nemám čas na to, aby se mi stýskalo," vysvětlila nám Karolína, že opravdu nyní na zpívání nemá pomyšlení.

I tak ji ale velmi brzy budete mít možnost sledovat v pražských divadlech Hybernia a Semafor, kde si v únoru střihne pár představení. "Letím totiž s Emilkou za babičkami a pak hned po hokejové sezoně až do divadelních prázdnin budu taky hrát. Takže žena v domácnosti jsem, ale jen po hokejovou sezonu."

I když by to vypadalo, že je Karolína na vše sama, to tak není. Michal každou volnou chvíli Emilce věnuje a je jí velkou oporou. "Nejvíc mi pomáhá samozřejmě Michal, babičky tu máme jenom občas. Mám ale štěstí, že Emilka spí už celou noc bez kojení."

Znovu po roce moderátorkou

Už v minulém roce byla Karolína hlavní moderátorkou Hokejek Kluka Puka. Nám se podařilo zjistit, že tomu bude podobně i v roce 2018, což dokonce ani sama Karolína netušila. "Upřímně jsem nevěděla, že budu opět moderovat. Jestli to je pravda, tak se moc těším, protože loni byla akce naprosto perfektní. Celý tým nadace Jakuba Voráčka je strašně moc fajn a jsem ráda, že se nám podařilo vybrat 1,2 milionu korun. Tak snad ročník 2018 bude alespoň stejně úspěšný."