Wow! Tohle jsou nejdokonalejší krásky českých sportovců, po kterých touží každý chlap

Čeští sportovci si užívají po boku těchto krásných žen
Zobrazit fotogalerii (8)
 

Fotbalisté, hokejisté, tenisté i další sportovci mají doma skutečně krásné přítelkyně a někdy už i manželky. Mnohdy je nesmírně těžké vybrat ze stovek žen ty nejkrásnější. I přesto jsme se o to pokusili a zvolili ty, které nás nejvíce zaujaly. Prohlédněte si tyto krásky v naší fotogalerii a podělte se s námi o váš názor v anketě uvnitř článku. Která je podle vás ta nej?

Ještě že existují sociální sítě. Zejména díky nim mají všichni fanoušci možnost pravidelně sledovat své nejblíbenější celebrity 365 dní v roce, které se velmi rády prezentují na nejrůznějších místech, v showbyznyse, během své profese, na večírcích či o svém volném čase. Ty nejkrásnější chvilky ale prožívají bezesporu po boku svých drahých poloviček - ať přítelkyň, nebo manželek.

Tenista Tomáš Berdych a Ester

Modelka Ester Berdychová sice podporuje svého manžela, tenistu Tomáše Berdycha, téměř na každém turnaji, ale kromě tenisových kurtů si občas odběhne i na módní molo. "Jsem mu určitě velkou oporou, ale své kariéry se vzdávat nechci," říká úspěšná modelka. Ke svatbě Ester a Tomáše před pár měsíci už došlo, plánují v následujících letech také děti?

"Ještě to není na pořadu dne, asi si pár let ještě počkáme. Teď je hlavní naše kariéra. Až ta skončí, tak uvidíme, jestli bude čas vztah dál posouvat. Zatím si užíváme sami dva a vyhovuje nám to," sdělila Ester.

Tomáš Berdych s jeho již manželkou Ester

Hokejista Michal Neuvirth a Karolína

Muzikálová zpěvačka Karolína Gudasová a hokejista NHL Michal Neuvirth, to je další pár v našem výběru. A nutno říci očividně šťastný. Jak by také ne, před necelým třičtvrtě rokem se Michal s Karolínou stali také rodiči! 11. září se jim narodila s mírami 4 300 g a 53,5 cm dcera Emilka.

Hokejista Tomáš Hertl a Aneta

Má doma skutečný poklad. I hokejista San Jose a český reprezentant Tomáš Hertl se může chlubit výstavními křivkami své překrásné partnerky Anety Netolické. Drobounká bruneta se možná trochu překvapivě modelingem neživí, ale posuďte sami, že by klidně mohla...

Fotbalista Pavel Kadeřábek a Tereza

Před šesti lety získala Tereza Chlebovská (dnes již mladá paní Kadeřábková) vysněnou korunku Miss a stala se tak nejkrásnější Češkou roku 2012. Člověk by spíše řekl, že svět jí bude ležet u nohou a že krásná Tereza bude chtít pokořit i světová mola. Omyl! Tereza totiž zvolila před necelými dvěmi lety jinou cestu - rozhodla se být manželkou i matkou krásné Emy.

Hokejista Jaromír Jágr a Veronika

I český hokejový král Jaromír Jágr se může pochlubit, že má doma skutečnou krásku. Vztah s Veronikou Kopřivovou ale možná není tak pevný, jak si někteří myslí... Před nedávnem totiž Veronika sdílela na sociální síti fotografii, na které měla smutný výraz a na sobě tričko s nápisem "Heartbreaker", tedy v překladu "Lamač srdcí".

Že by to mělo nějakou souvislost se vztahem s Jaromírem Jágrem? Doufejme, že nikoliv, oběma to společně nesmírně sluší... I když slavný "Jarda" už vlastně šťastně ženatý je... s hokejem. A s tím to bude zřejmě nadosmrti...

Fotbalista Tomáš Sivok a Michaela

Ženy při pohledu na ni závidějí, muži mlaskají. Další z krásek už ale patří od roku 2009 Tomáši Sivokovi, obránci izraelského klubu Maccabi Petah Tikva a někdejšímu reprezentačnímu stoperovi. Jen málokdo by řekl, že tato kočka je už dvojnásobnou maminkou.

Tomáš Necid s manželkou Klárou na vyhlášení Fotbalistky roku

Fotbalista Tomáš Necid a Klára

A jednu sladkou blondýnku na závěr našeho výběru. Tou je manželka slávistického útočníka Tomáše Necida a bývalá mistryně republiky a vicemistryně Evropy i světa a ve sportovním aerobiku Klára. Už v roce 2011 ji reprezentační útočník požádal o ruku. Jaké vůbec bylo jejich první setkání?

"Ona zavolala jako první! Vracel jsem se z reprezentace a na telefonu vidím, že volá Klárka. Tak jsme si povídali a pak se sešli. Já jí chtěl zavolat později, ale ona to asi nevydržela," popisuje se smíchem fotbalista Tomáš Necid jejich první rande. Ať "lovil" on ji nebo ona jeho, jedno je jisté... oba tvoří dokonalý pár.

Tak kterou krásku byste zvolili pomyslnou královnou vy? Hlasujte v naší anketě...