Fotbalové krásky v Rusku: Ronaldova servírka, Özilova turecká Miss i Neymarova rozkošná herečka

Tak tyto krásky můžete potkat v Rusku při fotbalovém světovém šampionátu
Zobrazit fotogalerii (8)
 

Fotbalové Mistrovství světa v Rusku je již v plném proudu, výborný vstup do šampionátu mají domácí Rusové, jež nadělili Saudské Arábii pět branek, i jeden z černých koní soutěže Chorvati. Zřejmě největší rozruch ale udělala hlavní ikona Portugalců Cristiano Ronaldo, jenž hattrickem zařídil svému týmu remízu se Španělskem. Možná na tom svůj podíl má i jeho krásná snoubenka Giorgina Rodriuez.

Partnerky nejlepších světových fotbalistů jsou tradičně velmi probíraným tématem. Prakticky denně se objevují na titulních stránkách nejrůznějších časopisů, mluví se o nich v televizi, rozhlasech a svou krásu a vymazlená těla prezentují prakticky na každém rohu.

Se svými partnery objíždějí pravidelně nejlepší vrcholové akce a nemohou tedy chybět ani na letošním světovém šampionátu v Rusku. Které krásky lze tedy potkat třeba na Rudém náměstí v Moskvě?

Když se v roce 2008 stal poprvé Ronaldo otcem, napsal na svůj Twitter toto: "S velkou radostí oznamuji, že jsem se stal nedávno otcem syna." Podle dostupných informací je matkou dítěte žena ze Severní Ameriky, která chce zůstat v anonymitě.  Syn byl následně svěřen pouze do péče Cristiana Ronalda.

Zásnubní prsten pro servírku za 18 miliónů

Potkat můžete třeba čerstvou snoubenku Cristiana Ronalda Giorginu Rodriguez, kterou portugalská ikona požádala asi před měsícem o ruku. Pochlubit se může i zásnubním prstenem za zhruba 18 miliónů korun. V pátek se mohla Giorgina, která se ještě do nedávna živila jako servírka, potkat v hledišti při zápase se Španělskem i s další kráskou, Pilar Rubiovou, která už šest let patří španělskému obránci Sergiu Ramosovi. A možná společně pak vyrazily, i díky smírnému výsledku 3:3, večer na vínko…

I Němec s tureckými kořeny Mesut Özil se může pochlubit pěknou kočkou. Tou je pětadvacetiletá rozená Švédka Amine Gülşe, která svou krásu dokázala ale zejména prodat v Turecku, kde v roce 2016 získala titul Miss Turecka. O podporu se nemusí bát ani Polák Robert Lewandowski, kterému stojí věrně po boku jeho manželka Anna.

Při oslavě 23. gólu v argentinské reprezentaci si dal Lionel Messi balon pod dres jako symbol, že jeho tehdejší přítelkyně Antonella Roccuzzo je těhotná. Dne 2. listopadu 2012 se pak dvojice očekávaného syna dočkala a dala mu jméno Thiago Messi Roccuzzo.

Messimu drží palce manželka i dvě děti

Pokud se podíváme do Jižní Ameriky, tak ani tam nesmíme zapomenout na dalšího fotbalového boha Lionela Messiho. Pro něho a jeho tým sice šampionát v Rusku nezačal nejlépe – Argentina nečekaně ztratila po remíze 1:1 body s Islandem a Messi dokonce neproměnil pokutový kop – ale o podporu své ženy Antonelly Roccuzzo a dvou dětí Lionel určitě nepřijde.

Jistě se neztratí ani jedna z vůbec nejkrásnějších modelek nejen na turnaji, ale i na světě – přítelkyně Brazilce Neymara Bruna Marquezine, která je i výbornou herečkou.

Kdo se objeví po boku záletníka Cavaniho?

Trošku složitější situace je kolem uruguayského sukničkáře Antonia Cavaniho. Během jeho kariéry se po jeho boku objevilo nespočet žen, přednedávnem byl vídán i po boku krásné Stefanie Fummo, která prý stála i za rozpadem sedmiletého manželství s Mariou Soledad Cabris Yarrús, se kterou má Uruguyec i dva syny.

Která z žen fotbalistů na MS je podle Vás nejkrásnější?

Bruna Marquezine (Neymar)
11% (22 hlasy)
Giorgina Rodriuez (Cristiano Ronaldo)
10% (20 hlasů)
Amine Gulse (Mesut Ozil)
23% (46 hlasů)
Pilar Rubio (Sergio Ramos)
10% (20 hlasů)
Stefania Fummo (Cavani) ???
21% (43 hlasy)
Anna Lewandowski (Robert Lewandowski)
14% (28 hlasů)
Antonella Roccuzzo (Lionel Messi)
11% (22 hlasy)
Celkem hlasů: 201
Holení intimních partií: Jak jsou na tom Češky a jaké jsou nejžhavější trendy současnosti? Více čtěte ZDE.