Romka a Cikánečka: Exfotbalista Tomáš Řepka jde na 6 měsíců do vězení kvůli pornoinzerátům

To je ale páreček...
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Jeden z nejsledovanějších soudních procesů tohoto léta skončil. Nešlo o vraha nebo mafiánského kmotra, v hlavních rolích na lavici obžalovaných seděli bývalý fotbalista Tomáš Řepka a jeho partnerka Kateřina Kristelová. Výsledek zní tak, jak možná nepředpokládali ani největší nepřátelé někdejšího obránce. Šest měsíců bude totiž sedět v chládku!

Dlouho se spekulovalo, s jakým trestem Tomáš Řepka od soudu odejde. Ve hře bylo několik stovek veřejně prospěšných prací, nebo "jen" finanční pokuta. Teď je jasno - šest měsíců natvrdo. Právem, nebo je trest až příliš krutý? Možná si tedy trochu připomeňme, proč Řepka a Kateřina Kristelová (rozená Blažková, moderátorka se později přejmenovala kvůli image), vůbec byli před soudem.

"Když jsme se dozvěděla, že existují kamerové záznamy Řepka a Kristelová, tak jsem vyhledala psychiatrii. Vzala jsme si léky na spaní, které beru dodnes. Dodnes chodím každou středu na terapii. Pan Řepka mě chtěl poškodit a dostat do blázince," tvrdila Erbová.

Hned tři obvinění

Už během minulého líčení žalobce Řepku obvinil, že měl poškodit práva Vlaďky Erbové. 18. září. 2017 měl se svojí přítelkyní zaregistrovat na erotické stránce inzerát Vlaďka privat Brno a následně uveřejnili i telefonní číslo fotbalistovy exmanželky. Inzerát pak zaplatili u Raiffeisen bank. Druhé obvinění říkalo, že Řepka s Kristelovou 22. září napsali další inzerát, tentokrát na webových stránkách amateri.com. Vytvořili tam profil Romka 007, přidali fotku nahé ženy a opět doplnili Erbové telefon.

Do třetice se pak "spustili" v hotelu v Lucembursku, kde byli s fotbalovým týmem Amfora. Opět si vybrali web amateri.com, tentokrát vymysleli nick Cikánečka 007 a opět dopsali číslo na Vlaďku Erbovou. Té začaly chodit nabídky na sex. "Zavolala jsem na první telefonní číslo, od kterého jsem měla sms. Byl tam pán, který řekl, že našel moje číslo na inzerátu. Nevěděla jsem, co myslí," potvrdila bývalá modelka před soudem. Samozřejmě začala pátrat a zjistila, že jde o inzerát na erotických stránkách.

Internet a Řepka? Moc ne

"Mělo to několik fází. Můžete to brát jako vtip, ale když vám přijde dítě s mobilem a ukazuje vám fotky penisu... Nemohla jsem chodit do práce, pak jsem se vrátila do práce; první fáze je, že si říkáte, kdo vám tak chce ublížit. Nejste si vědoma, že někdo něco takového udělal. Druhá fáze je, že dostanete adresy," doplňovala k výpovědi Erbová.

Řepka se nakonec přiznal k prvnímu bodu obžaloby, kdy potvrdil, že zaplatil 1 210 korun a inzerát podal. Další dva případy popíral přesto, že měly velmi podobné znění. Pobyt v lucemburském hotelu však přiznal. Otázkou je, jakou roli v tom hrála samotná Kristelová, která od soudu odešla s pokutou 50 tisíc korun. Podle Erbové totiž Řepka s internetem zrovna kamarád nebyl. 

Ukázala na Kristelovou

"Když hrál hru na iPadu, tak mu to musel někdo stáhnout, aby mohl hrát. Byl to odpůrce sociálních sítí. Jeho Facebook mu spravovala jedna slečna ze Sparty. Ty e-maily nejsou psané rukou pana Řepky. Pan Řepka je ovlivnitelný. Žila jsem s ním. Jde o ženské taktiky a ženskou zákeřnost. V některých mailech byly překlepy. Jsem jeho druhá žena, nejsem jeho roční partnerka. Vím, že on není schopný napsat e-mail, natož ho založit nebo někam uložit fotku. On neměl nikdy telefon s internetem. Pan Řepka si e-mail založil, až když byl s paní Kristelovou."

A co na to Řepka? "Je mi to líto, byla to klukovina. Už to nevezmu zpátky, udělal jsem chybu. Omlouvám se paní Erbové. Kdybych se nejmenoval pan Řepka, asi tady nesedíme." Jen tak mimochodem, když soudkyně Hana Bartoňová vyhlašovala rozsudek, Kristelová si dávala na Instagram příběh od vody a chlubila se, jak si užívá pohodičku. To je, panečku, partnerka!

Tomáš Ujfaluši: Český nároďák to bude mít těžké, mládež musí začít přemýšlet jinak. Více čtěte zde.