Kdo šetří, má NA tři!

Ukázka výpisu slev z kategorie „Maso“
Zobrazit fotogalerii (5)
  |  Komerční sdělení

Kdo šetří, má na tři. To není překlep – díky serveru AkcniCeny.cz prostě nakoupíte více věcí za stejnou cenu. U průměrné domácnosti činí následné měsíční úspory na potravinách, spotřebním zboží či bytovém vybavení i tisíce korun. Takže jak na to?

Stačí aktivně využívat bezplatné služby webu AkcniCeny.cz, který je uceleným přehledem neustále aktualizovaných akčních cen tisíců položek různého zboží od desítek oblíbených prodejců. Nabízí se i jeho verze pro mobilní telefony, užitečná jak při plánování rodinných nákupů, tak v terénu neboli přímo v prodejnách. 

Na papírové letáky můžete zapomenout 

Klidně dejte na svoji poštovní schránku pokyn „Nevhazujte prosím letáky“. Nyní totiž budete mít všechny akce po ruce online. A to nejen v podobě elektronických letáků, ale i formou výpisů zlevněného zboží podle kategorií – Potraviny, Drogerie a parfumerie, Elektronika a bílé zboží, Dům, byt a zahrada, Textil, sport a volný čas… 

Díky tomu snadno posoudíte třeba mléčné výrobky v akci, maso v akci, alkoholické nápoje v akci či třeba sedací soupravy v akci. S využitím vyhledávacího řádku porovnáte i ceny konkrétních položek, například kávových kapslí, másla, ořechů, dětských plen, fotoaparátů… 

Jednoduše jdete po tom, co zrovna potřebujete. Ovšem AkcniCeny.cz nemusíte složitě prohledávat jako haldu letáků. Vytvoříte si online Nákupní seznam, který vám interaktivně předkládá název zvýhodněného zboží, místo, kde je k mání, dobu trvání slevy a pro porovnání akční i původní cenu. Další zajímavou službou je Strážce slev, který pohlídá budoucí akce u položek vašeho online Nákupního seznamu, pokud jste nebyli spokojení s jeho okamžitou nabídkou. 

Lidé nejvíce využívají Strážce slev másla, mléka, piva, oleje, cukru, kávy a dětských plen. Nechávají si však hlídat i ceny zboží, které nepotřebují hned, například praček nebo televizorů. Jakmile se naplní zadané podmínky, Strážce slev odesílá zájemci informační e-mail. 

Vyzkoušejte, jak je příjemné šetřit velké peníze ještě před tím, než se vypravíte na nákupy! Navíc s webem AkcniCeny.cz ušetříte i spoustu času, který můžete věnovat své rodině.

Klíčová slova: