3 tipy pro efektivní nákup náplně do tiskárny

Víte, jak dobře a levně nakoupit?
  |  Komerční sdělení

Provoz kancelářské techniky určitě není zdarma. Když nebudeme počítat elektřinu, je zapotřebí myslet také na nejrůznější příslušenství, jež se časem opotřebuje, případně dojde. Typickým příkladem jsou bezesporu také tiskárny. U jakékoli musíte počítat s tím, že dříve nebo později dojde náplň. Nákup nové nebude určitě zadarmo, a tak se vyplatí popřemýšlet nad tím, jak by bylo možné ušetřit. Alternativ je poměrně hodně. My se podíváme na 3 tipy, jež vám pomohou jednak ke kvalitní náplni, jednak k maximální úspoře. 

Podívejte se na internetu

Pro nový toner nebo cartridge rozhodně nemusíte jít do některé z kamenných prodejen nebo servisů. Stačí se podívat na internet. Ušetříte si tak moře času a samozřejmě také peněz. Výbornou volbou pro realizaci samotného nákupu je třeba portál TonerDepot.cz. K dispozici je tady spousta různých tonerů, a to jak originálních, tak i univerzálních. Stoprocentně si po zadání názvu vaší tiskárny vyberete takový, jaký potřebujete.

Originál mít určitě nemusíte

Chcete pořídit levné tonery? Pak se určitě nedívejte pouze po těch originálních. Učiníte-li tak, setkáte se nejspíše s poměrně vysokými cenami, což není optimální. Bohatě vám postačí univerzální náplně. Ano, možná s nimi vytisknete o nějakou tu stránku méně, než by tomu bylo s originály. Kvalitativně ale absolutně nic nepoznáte a cenově vychází univerzální náplně mnohem lépe.     

Najděte si slevový kupon nebo nakupujte s cashbackem

Když budete nakupovat třeba oblíbený toner Brother nebo jiný sortiment, podívejte se na internetu po slevových kuponech. Najít je většinou není složité. Zadat kód v eshopu taktéž ne. Stejně tak je výhodné online nakupování s cashbackem. Pokud se dostanete na konkrétní eshop přes některý z cashbackových portálů, určité procento z utracené částky vám vrátí zpátky.