Odvrácený Armagedon, Babišova čepice a sedm divů světa

 

Týden se s týdnem sešel a není od věci podívat se za uplynulými sedmi dny poněkud z nadhledu. Proč má Babiš kšiltovku na hlavě a jak lze odvrátit Armagedon? 

Silné Česko. Prázdné heslo na červených kšiltovkách Andreje Babiše se snaží zakrýt pravou podstatu problému. Kam zmizeli muži s dlouhými vlasy? Překvapivou odpověď najdete právě pod Babišovou čepicí... Elektrokola jsou v kurzu. Nejtěžší je se však rozhodnout. Jaké je to ideální a podle čeho se rozhodovat? My vám s tím pomůžeme.

Nikdo z nás nemá schopnost podívat se do minulosti, aby viděl neuvěřitelné krásy sedmi divů světa. Technologie je však mocná čarodějka a díky 3D vizualizaci můžeme pohlédnout na úžasné výtvory dávných civilizací. 

Být závislý není žádný med. Jakých pět látek vás zaručeně pošlou do hrobu? Eiffelova věž je tu s námi už 130 let. Dnes jeden ze symbolů Paříže patřil spíše mezi neoblíbené nápady oné doby. To se však brzy změnilo. Víte, že si ve slavné věži nechal samotný Eiffel vybudovat byt?

Přestože výbuch v Nagasaki proběhl už před několika desítkami let, stále lze přijít na zajímavé a děsivé informace. O čem je řeč? Nemohli jsme opomenout vzpomínku na Pražské povstání.

Nejkravější byl boj o rozhlas. Víte, že se během konce války dokonce dvakrát stěhoval? 

Poněkud silnější slova volí Jan Farský v momentě, kdy přijde řeč na velmi podivné řešení sucha v české krajině. Babiš by rád betonové trubky v zemi. Že pigmentové skvrny mohou být problém, se dozvíte zdeMistovství světa v hokeji začalo a brankář Bartošák slaví dvojitý úspěch. Vychytal Švédy a narodil se mu syn. Břežanský zámeček, který sloužil také Reinhardu Heydrichovi, byl prodán - vydražen za 38,7 milionů korun. Nový majitel však není veřejně znám. Pravděpodobně za tím bude zednářský spolek.