Nejplodnější muži Hollywoodu: Dali by dohromady tři fotbalové týmy i s náhradníky

Mickův první milenecký vztah byl se známou anglickou modelkou a herečkou Chrissie Shrimptonovou
Zobrazit fotogalerii (5)
 

Jejich potřeba plodit děti je obdivuhodná. Skoro by se dalo říct, že když nejsou "na place", tak jsou se svou momentální partnerkou v posteli (nebo někde jinde) a pracují na miminku. Pět chlapů, jedenačtyřicet potomků. To je velmi slušný počet a tihle "borečci" si právem říkají o post největších samců Hollywoodu.

Eddie Murphy (58) – 10 dětí

Americký herec zaujímá čelní příčku hollywoodského seznamu osobností s největším počtem potomků. Otcem se stal tento oblíbený komik celkem desetkrát. A co nebývá mezi slavnými zvykem – pět dětí si dokonce pořídil s jednou manželkou. Ale pěkně popořádku…

Prvního potomka syna Erica mu porodila v roce 1989 přítelkyně Paulette Mc Neely, otcovské povinnosti ale příliš svědomitě neplnil, vzhledem k tomu, že již za rok přišel na svět další chlapec Christian – jeho maminkou však byla Tamara Hood. Ani ta se však Murphyho přízně netěšila příliš dlouho, neboť ten záhy vzplanul k další krasavici Nicole Mitchell.

Se současnou ženou modelkou Paige Butcher jsou spolu sedm let. Za tu dobu se jim narodily dvě děti. Ale dle předchozích informací o charizmatickém herci nemůžeme tento počet s jistotou považovat za definitivní.

V tomto případě se ale v březnu 1993 konala romantická svatba v newyorském hotelu Plaza. A do té doby jako by nepolapitelný Murphy přísahou před oltářem začal sekat dobrotu. S Nicole se mu narodilo 5 dětí – Bria, Myles, Shayne, Zola a Bella. A jejich početná rodina působila na filmových premiérách dokonale šťastně.

To až do dubna roku 2006, kdy byl pár překvapivě rozveden. Jako důvod ukončení třináctiletého manželství uvedla Nicole rozvodové klišé - „nepřekonatelné rozpory“. Tím asi měla na mysli Melanii Brown, členku pěvecké skupiny Spice Girls, s níž Eddie randil tak intenzivně, až se v březnu 2007 narodila holčička Angel Iris. Přestože se herec zpočátku k otcovství příliš neměl, nařízené krevní testy potvrdily, že se jedná o jeho potomka číslo osm.

Mel Gibson (63) – 9 dětí

Sedm dětí a 28 let manželství. To je rodinná bilance pro herce s nejmodřejšíma očima a statečným srdcem a jeho ženu Robyn. Zdravotní sestřička a neznámý australský herec si v katolickém kostele 7. června 1980 řekli své „ano". Během devíti let (1980–1989) se jim narodilo 7 dětí – jedna dcera a šest chlapců. Vlivem přímé úměry – sláva, peníze, alkohol a rafinované fanynky se ale bohužel i tento svazek rozpadl.

V současné době žije Mel Gibson již pět let s bývalou jezdkyní na koni Rosalind Ross. V lednu 2017 se jim narodil syn Lars, jenž je devátým potomkem třiašedesátiletého herce.

Samotu a prořídlé konto (své manželce Gibson vyplatil 400 milionů dolarů) si herec léčil v náruči ruské pianistky Oksany Grigorievny, s níž se mu brzy narodila dcera Lucia (10). Místo romantických momentek s miminkem ale začaly bulvární noviny plnit zprávy o násilí, kterého se údajně Gibson na své partnerce dopouštěl. Ta si dokonce obstarala soudní příkaz, aby se slavný herec nemohl s dcerou vídat.

Nepříjemné tahanice, které se dostaly i před soud, kde v hercův prospěch svědčily kromě hereckých kolegyň Jodie Foster či Whoopi Goldberg i exmanželka Robyn, skončily majetkovým vyrovnáním.

Mick Jagger (75) – 8 dětí

Muž, který nikdy nestárne a každý by chtěl tančit tak jako on. Ano, to je rocker Mick Jagger, který si dokáže naplno užívat každý den svého nespoutaného života. Není se tedy čemu divit, že zplodil 8 dětí s pěti partnerkami. Jeho nejstarší dceři Karis, kterou měl s americkou zpěvačkou Marshou Hunt, je již 49 let. Když si bral těhotnou nikaragujskou modelku Biancu, nebyl Karis ještě ani rok.

21. října 1971 na svět přišla její nevlastní sestra Jade Jagger. Dlouhých dvacet dva let žil frontman Rolling Stones s modelkou Jerry Hall, s níž má 4 děti (mimo jiné i známou modelku s typickou mezerou mezi zuby Georgiu May Jagger). Ač byla Jerry Hall velmi tolerantní žena a nad občasnými úlety svého charizmatického chotě přivírala oči (tři roky přehlížela románek s Carlou Bruni), vaz jejich manželství srazil románek s těhotnou brazilskou modelkou Lucianou Gimenez Morad. Syn Lucas se narodil v květnu 1999 – ve stejném roce byl Mick Jagger rozveden.

Poslední jeho oficiální partnerkou má být (ale u Micka Jaggera nikdo neví) baletka Melanie Hamrick, s níž vychovává svého nejmladšího – dvouapůlletého syna Deveraux. Pro informaci - jeho pravnukovi (!) – vnukovi dcery Jade, bylo v květnu 5 let!

Kevin Costner (64) – 7 dětí

Hollywoodský fešák se nemusí chlubit jen vysokým číslem svých úspěšných filmů, neméně plodným byl i v počtu potomků. Za svůj život si jich „prozatím“ pořídil sedm. To nejmladší v 54 letech.

Jeho první ženou se stala spolužačka z vysoké školy Cindy, s níž má tři děti. Dcery Annie (35), Lily (33) a chlapce Josepha (31). Jejich manželství trvalo šestnáct let a bylo ukončeno v roce 1994. Jako o příčině krachu se spekulovalo o románku, který slavný herec prožil s Bridget Rooney. Ta se také krátce na to stala matkou jeho čtvrtého potomka syna Liama (23). Vztah však nevydržel a charizmatický představitel osobního strážce randil například s topmodelkou Elle Macpherson či s aktivistkou Birgit Cunningham. 

Jeho v pořadí druhá (a nutno poznamenat, že zatím poslední) manželka se stala v roce 2004 návrhářka kabelek Christine Baumgartner. Spolu mají tři děti – dva syny Caydena (12), Hayesa (10) a holčičku pojmenovanou Grace (9). Rodina žije dle bulvárních médií spokojeně na ranči v Coloradu.

Steven Spielberg (72) – 7 dětí

Uznávaný oscarový režisér měl za svůj život dvě osudové ženy. Nikoho asi příliš nepřekvapí, že obě jeho lásky byly herečky, a filmový otec slavné postavičky E.T. či Schindlerova seznamu poznal obě své lásky při natáčení. Tou první byla Amy Irving, kterou když Steven Spielberg v roce 1976 poprvé spatřil, bláznivě se zamiloval. Jejich vztah byl ale jako na houpačce, rozchody střídaly usmiřování. To poslední v roce 1985 zpečetili svatbou, po které se jim za krátký čas narodil syn Max Samuel. 

Manželství však vydrželo pouhé 4 roky. Rozvod byl definitivní, a přestože si bývalí manželé pořídili domy blízko sebe, žádný návrat se již nekonal. Možná i z toho důvodu, že jejich porozvodové vyrovnání bylo považováno za jedno z nejdražších.

Při natáčení filmu Indiana Jones a Chrámu zkázy se Steven Spielberg zakoukal do herečky Kate Capshaw. Pro svou lásku konvertovala Kate k judaismu, pak už svatbě v říjnu roku 1991 nestálo nic v cestě. V manželství se jim narodily tři děti – Sasha (27), Sawyer (25) a Destry Allyn (22). Společně ještě adoptovali syna Mikaela (22) a Thea (30). Spielberg si pak ještě osvojil Katinu dceru Jessicu (42) z předešlého manželství s Robertem Capshawem. Celkem tak Stevenovi Spielbergovi říká „tati“ sedm ratolestí.

Klíčová slova: