3D tisk na průmyslových tiskárnách dokáže rozjet i vaši průmyslovou výrobu

Tiskárna tiskne rychle a součástky v tisících kusech nejsou problém
 

Už dávno nejsou 3D tiskárny pouze hračkou a hobby nástrojem v rukou technologických nadšenců. Česká firma 3Dees Industries nabízí profesionální 3D tisk na zakázku na průmyslových 3D tiskárnách. Rovněž vám umí pomoci s pořízením vašich vlastních pro profesionální použití v průmyslu.

3D tiskárny pro sériovou výrobu

3Dees Industries – to je 3D tisk na plnobarevných 3D tiskárnách HP Multi Jet Fusion, které dnes jako jediné dokážou, pokud jde o výšku nákladů, konkurovat tradiční průmyslové sériové výrobě. Tímto způsobem lze vyrábět plnobarevné funkční plastové výrobky. Kdy se tato výroba vyplatí? Zejména ve chvíli, kdy potřebujete menší počet finálních výrobků v řádu tisíců. Rovněž tehdy, když chcete vyrábět menší série a postupně se k jejich výrobě opět vracet a „dotisknout“ další. I s případnými úpravami.

Výhodou je, že i když si nakonec budete výrobek z důvodu ceny vyrábět standardní průmyslovou technologií vstřikování plastů, máte díky průmyslovému 3D tisku možnost zahájit výrobu mnohem rychleji – v podstatě okamžitě. Nemusíte čekat na výroby forem a doladění výrobního procesu. Také není nutné začínat se zbytečně nadlimitní výrobou, pokud to pro začátek nepotřebujete.

Od prototypu po finální výrobky

Výhodou 3D tisku tiskárnami 3Dees Industries je možnost na jednom zařízení vyrobit jak prototyp výrobku, tak samotné produkty, a to i v rozumné a komerčně upotřebitelné sérii. Tiskárna tiskne rychle a součástky v tisících kusech nejsou problém. Nebo si vyrobíte vždy pouze potřebný počet kusů. 

Pokud se rozhodnete z důvodu designu nebo konstrukčních úprav ke změně výrobku, a tedy i tvaru dílu, nemusíte investovat do výroby nových forem pro vstřikování plastů. 3D tiskárna navíc umožňuje i výrobu složitých dílů, které mohou být při použití klasické technologie výroby problematické. 

3Dees Industries nabízí průmyslové 3D tiskárny i 3D tisk na klíč

Společnost 3Dees Industries nabízí tisk na profesionálních 3D tiskárnách HP. Je schopna vyrobit prototyp, jeden výrobek i komerčně využitelnou sérii výrobků za nízkých výrobních nákladů. Současně firma dokáže tyto tiskárny zajistit i přímo pro vás. Pomůže s financováním nákupu tiskáren. Rovněž s kompletním vzděláváním ohledně 3D tisku i se školením obsluhy tiskáren.

Klíčová slova: