Premiéra Románu pro pokročilé: Vašut přišel s maminkou, Myslivcová překvapila

Premiéra filmu se povedla, podívejte se dále do fotogalerie, jak to tam vypadalo
Zobrazit fotogalerii (9)
 

Byla to velká paráda, která si v ničem nezadala s představeními slavných filmů. Snímek Román pro pokročilé jde sice oficiálně do kin až 19. září, VIP osobnosti už však mají slavnostní premiéru za sebou. A režisérka Zita Marinová si může spokojeně oddechnout, publikum se celou dobu skvěle bavilo a její dílo odměnilo bouřlivým potleskem.

Co si budeme povídat, film může mít sebeúžasnější kritiky, ale když na něj nechodí diváci, těžko bude považován za úspěšný. Kdo ale viděl premiéru Románu pro pokročilé, může si být jist, že tomuhle kousku nic takového nehrozí. „Film jsem viděl poprvé až dnes a výsledkem jsem mile potěšen. Po čtrnácti letech jsem se vrátil do charakteru Pažouta a Román pro pokročilé je zcela důstojným pokračovatelem Románu pro ženy,“ pochvaloval si představitel hlavní role Marek Vašut.

Do kina dorazil s maminkou. „Vypráví vtipně, drsně i s nadhledem o lásce, která sice trochu drhne, ale...a na to se běžte podívat do kina,“ zve herec s úsměvem. Jestli si chcete pocvičit břišní svaly bez nutnosti návštěvy posilovny, tenhle snímek je pro vás jako dělaný. Bavit se budete od začátku do konce.

Ještě jednou inkognito

Čeká vás řada zvratů i překvapení. Jedním z nich bezesporu je výkon Dominiky Myslivcové. Tvůrci Románu pro pokročilé z ní udělali regulérní herečku a i když to byl risk, tak evidentně správný. Populární blogerka si na plátně po boku velkých hereckých hvězd vedla skutečně velmi dobře. I za to si může režisérka Zita Marinová gratulovat, ne každý by na takový krok měl odvahu. 

„Je nádhera, když se plný sál dobře baví. Myslím, že si zajdu do kina ještě jednou soukromě, pro autora je ten smích diváků jako lázně,“ má jasno režisérka. Takže až na Román pro pokročilé vyrazíte, pozorně se dívejte kolem sebe. Kdo ví, na koho narazíte...