Vybíráme dárek pro tátu, syna, manžela

Darovat obyčejnou mapu je však trochu nuda. Co tedy s tím?
  |  Komerční sdělení

Vánoce, narozeniny, výročí, každá taková událost si říká o pěkný prezent. Vymýšlení dárků pro příbuzné mužského pokolení může být však náročný oříšek. Kosmetika, nářadí, knihy, to vše je ohraná písnička, hezká, ale neoriginální. Darovat alkohol nebo jídlo už je úplně pasé. Jestli jste ztratili invenci, žádnou paniku, máme pro vás perfektní tip na dárek, který potěší každého cestovatele nebo třeba milovníka kulturních památek.

Není mapa jako mapa

Pakliže vaše drahá polovička, otec nebo třeba bratr mají zálibu v cestování, jistě také rádi koukají do mapy. Darovat obyčejnou mapu je však trochu nuda. Co ale taková, kde si budou moci zaznamenávat své cestovatelské cíle? Stírací mapy světa jsou originálním dárkem, který zaujme nejedno oko. Stačí vzít minci a pár tahy seškrábnout destinace, které jste navštívili. Špendlíky zapíchané v mapě už nebudou potřeba. Pokud dáváte raději přednost objevování krás naší krajiny, pak je tu pro vás stírací mapa Česka. Zaznamenávat můžete navštívená města, ale také třeba historické památky. Každé setřené místo má pak jinou barvu, prostě radost pohledět. Navíc budete mít perfektní přehled o tom, kde už jste byli.

Stylový doplněk do pokoje

Stírací mapa ČR je skvělým doplňkem do dětského pokoje, ložnice i do společenské místnosti. Nejen, že na stěně vypadá skvěle, ale navíc se můžete pochlubit svým návštěvám, která místa jste navštívili. Že je doba plakátů na zdech pryč? Co vás nemá! Stírací mapa je zajímavý, interaktivní a vkusný plakát. Pokud ji nechcete na své zdi lepit, není nic jednoduššího, než ji nechat zarámovat a pověsit na háček. Ale pozor! Pokud mapu nemáte kompletně setřenou, vynechejte při rámování skleněnou desku, abyste mohli jednoduše stírat dál a užívat si pohled na rozšiřující se sbírku vašich zážitků.