Nevíte, co pod stromeček? Nakupujte na Vánoce v novoročních výprodejích

Víte, kde a jak nakoupit opravdu výhodně?
  |  Komerční sdělení

V předvánočním shonu je někdy opravdu těžké vymyslet či sehnat ten správný dárek pro naše blízké, aniž jsme museli utratit spoustu peněz. My však máme pro vás jedno skvělé řešení - využijte na nákup vánočních dárků povánoční výprodeje. Jak na to?

Chápeme, že chcete vánoční dárky nakupovat ještě před Vánocemi. To je přece logický postup. Nicméně existují situace, ve kterých se vyplatí počkat. Které to jsou?

# 1 Pokud kupujete dražší dárek pro vaši domácnost

Pokud jste si pod vánoční stromeček přáli například nový mobilní telefon nebo chcete vyměnit svou starou telku za její smart verzi, ale nepodařilo se vám výhodně nakoupit během Black Friday, s těmito nákupy ještě určitě počkejte.

# 2 Pokud se s širší rodinou nebo přáteli potkáte až po Vánocích

V případě, že máte setkání spojené s předáváním dárků naplánované až po Novém roce, problém s vánočními dárky je vyřešen. Jednoduše si počkáte na povánoční výprodeje a dárky nakoupíte s výhodnými slevami.

# 3 Pokud darujete dárkový poukaz nebo dárkovou kartu

Takovým způsobem dárek odevzdáte už pod vánočním stromkem, ale obdarovaný si může koupit, co jen chce, právě v povánočním období.

A víte, proč se vlastně vyplatí čekat s nákupy až po Vánocích a co v nich můžete nakupovat?

Proč jsou novoroční výprodeje takové výhodné?

Proč byste měli využít povánoční a novoroční výprodeje? Protože ceny zboží v tomto období bývají mnohem nižší než před Vánocemi. Proč je to tak? S koncem starého a začátkem nového roku potřebují obchodníci vyčistit sklady a připravit prostor na nové sezonní zboží. Týká se to především oblečení, ale i jiných výrobků, například elektroniky či hraček pro děti. V takových výprodejích často nakoupíte skvělé a kvalitní zboží ve slevách až 50 - 90 %. Ať už upřednostňujete nakupování v internetových nebo kamenných obchodechů, po Vánocích určitě výhodně nakoupíte.

Masivní výprodej začíná často hned po Vánocích - už 26. prosince nebo 2. ledna a trvá až do poloviny ledna, případně do vyprodání skladových zásob. Není však výjimkou, pokud prodejce nabízí zboží v rámci novoročního výprodeje ještě v únoru.

Samozřejmě, jako při každém velkém výprodeji, i v případě těch novoročních si dávejte pozor na to, zda jde o skutečnou slevu. Může se totiž stát, že obchodník původní cenu uměle navýšil. Pokud nakupujete na internetu, není nic jednoduššího než porovnat si produkt ve slevě se stejným produktem v jiném internetovém obchodě nebo prostřednictvím některého z cenových porovnávačů. Tak si můžete být jisti, že opravdu nakupujete výhodně. A na které produkty se vlastně vyplatí počkat?

Co můžete nakoupit výhodně? 

  • Elektronika a elektrospotřebiče 

Malé i velké domácí spotřebiče, TV, audio, smartphony či notebooky - to vše a mnohem více najdete v povánočních výprodejích, které mají zpravidla velké internetové obchody, jakými jsou Alza nebo Mall.

  • Módní oblečení a doplňky

V novoročních slevách si můžete urvat ty nejlepší módní kousky zimní sezony. A protože po Vánocích zima ani zdaleka nekončí, rozhodně nejde o mimosezonní zboží. Klikněte po Vánocích například na stránky eshopů Answear, Zoot či Bigbrands a zbytek zimy si můžete užít v novém trendy oblečení. Nebo si chcete zakoupit nové brýle? Díky Eyerim slevový kód to bude snadné.

  • Kosmetika a drogerie 

Speciální povánoční výprodeje čekají i v oblasti kosmetiky a drogerie. Výhodně lze nakoupit i parfémy, a to například v internetových obchodech Notino či Elnino.

Kromě toho se slevou nakoupíte i obuv, sportovní vybavení, nábytek a bytové doplňky, knihy, potřeby pro domácnost, hračky pro děti a mnoho dalších produktů. Takže, sledujte naši podstránku Výprodej, vyberte si zboží a využijte skvělé ceny, které vám může přinést povánoční nakupování.

Klíčová slova: