Chcete léto bez chloupků a s dokonale hladkou pokožkou? Již nyní se objednejte na laserovou epilaci

Celý zákrok probíhá bezbolestně
Zobrazit fotogalerii (3)
  |  Komerční sdělení

Stejně tak, jako v posledních letech frčí plnovous, je v módě hladká pokožka na celém zbytku těla. Dávno pryč jsou doby zarostlých mužů. Neustálé holení a trhání chloupků ale může být otravné, časově náročné a pro pokožku nepříjemné. Jen si vzpomeňte, jak vám po holení na těle vznikají zarudlá místa. Bezbolestným a zároveň trvalým řešením těchto obtíží je laserová epilace.

Epilace pomocí laseru je metodou pro trvalé odstranění chloupků. Nezáleží na jejich tloušťce, umístění ani barvě, laserový paprsek si poradí se všemi. Laserová epilace je velmi spolehlivá, pyšní se až 92% úspěšností.

Jak trvalá laserová epilace funguje?

Laser při trvalé epilaci vysílá paprsek až do vlasového folikulu (tkáně, z níž vlas/chlup vyrůstá), kde ničí kořínky chloupku. Nijak negativně neovlivní okolí, působí pouze přímo na kořínek. Diodové lasery, které se k tomuto zákroku používají, jsou velmi přesné, není tak třeba se obávat žádného popálení. Současně s laserovým zábleskem vysílá epilační laser i radiofrekvenční energii, která inkriminované místo zahřívá. To umožní použít menší množství laserového záření, a snížit tím riziko případného popálení. Zároveň výrazně roste pravděpodobnost trvalé epilace i světlých chloupků, s jejichž odstraněním mají jiné epilační metody problém.

Laserová epilace diodovým laserem je trvalá

Klíčové je, že tato laserová epilace je trvalá. Nelze ji zaměňovat s epilací pomocí intenzivního pulzního světla (IPL), která využívá xenonové výbojky k vytvoření světelného záblesku, jenž proniká ke chloupku. Tato technologie je však méně účinná, výbojky velmi rychle ztrácí účinnost, a vy si tak nikdy nemůžete být jistí, v jakém stavu se zrovna při vaší návštěvě nachází. Výsledkem IPL epilace je spíše zpomalení růstu chloupků než jejich trvalá epilace. Navíc neumí tak dokonale pracovat s chloupky světlejších barev, u nich úspěšnost epilace ještě klesá.

Pro hladkou pokožku na jaře začněte s epilací již nyní

Výsledkem laserové epilace je dokonale hladká pokožka bez chloupků. Abyste si ji mohli užívat hned zjara, kdy se začnou objevovat první teplé paprsky a bude čas na vytažení kraťasů, sukní a krátkých triček, doporučujeme začít s přípravami již nyní. Při samotném ošetření totiž dochází k odstranění pouze těch chloupků, které jsou v daný okamžik aktivní. To představuje 20-50 % celého objemu chloupků v daném místě. Pro dokonale hladkou pokožku je tak třeba ošetření několikrát zopakovat.

Jak se na epilaci připravit a co vás čeká po ní?

Předtím, než vás epilační zákrok bude čekat, musíte dodržet pár pravidel. Několik dní předem si nesmíte trhat chloupky. Ať už použijete jakoukoliv metodu, výrazně tím snížíte pravděpodobnost úspěšné epilace. Naopak v den epilace oholíte dané místo do hladka. Trvalé odstranění chloupků lze provádět na zádech, končetinách, na hrudi, nohách i kolem intimních partií.

Celý zákrok probíhá bezbolestně. Diodový laser je opatřený chladicí koncovkou, která neustále ochlazuje pokožku v místě dotyku. Po epilaci vás ochladí i speciální gel.

Po zákroku vás nečeká žádná speciální péče. Ještě tentýž den odejdete domů. Po několik dní od ošetření je nutné pokožku řádně hydratovat. Dva až tři týdny to vydržte bez opalování, na pár dní si odpusťte i návštěvu bazénu či sauny. Poté již své dokonale hladké tělo můžete vystavovat na odiv.

Objednejte se již nyní

Pokud už vás tedy nebaví holení nebo vytrhávání chloupků a toužíte po hladké pokožce, objednejte se na laserovou epilaci už nyní a v létě u bazénu vám na těle nikdo nenajde ani chloupek.

Klíčová slova: