Stylové náramky z minerálů jsou skvělým doplňkem na léto

Co se samotných minerálů týče, existuje jich obrovské množství
  |  Komerční sdělení

Pokud přemýšlíte nad nevšedním, ale přitom stylovým a moderním doplňkem, svou přírodní krásou a ojedinělostí vás ohromí korálkové náramky a další nádherné minerální šperky Estemia. Vhodné jsou k jakémukoliv outfitu. Sladíte je s džíny a tričkem, ale i večerní róbou. Ovšem minerální náramky se nepořizují jen kvůli tomu, jak vypadají, zajišťují i pozitivní vibrace a energii a slouží jako amulety.

Co se samotných minerálů týče, existuje jich obrovské množství, přičemž každý má jiné účinky a působení. V současné době se náramky z minerálů vybírají buď podle znamení zvěrokruhu, konkrétních léčivých účinků, nebo dokonce i záměru.

Achát, amazonit a ametyst

Jedním z nejstarších léčivých kamenů je achát, často označován jako kámen síly, jenž byste měli mít při sobě, pokud vás čeká nějaké důležité rozhodnutí. Pomáhá odbourávat stres. Upřímnost a pravdu přináší kámen amazonit, s nímž snadno překonáte strach říct své názory nahlas. Obrovskou ochrannou sílu má ametyst, známý také jako kámen klidu. Zbaví vás negativních emocí, stresu, strachu, zloby i vzteku.

Bodhi korálky, citrín a fluorit

Podlehli jste kouzlu meditací? Pořiďte si bodhi korálky z plodů či dřeva posvátného fíkusu religiosa. Právě pod ním totiž Buddha dosáhl osvícení. Pro štěstí se kupuje citrín, jenž je symbolem blahobytu a úspěchu. Citrín je magnetem na bohatství a prosperitu, ale odbourává i zlé sny. Ochranu psychiky zajišťuje fluorit. Jedná se o velice silný kámen napomáhající ke správné koncentraci. Podporuje paměť, navozuje klid a zvyšuje sebevědomí.

Chalcedon, jadeit a perly

Překonávat překážky v komunikaci pomáhá chalcedon. Kámen totiž podporuje sociální vztahy a hledá cestu ke smíření. Pokud jste uzavření, chalcedon vás podpoří, abyste se svému okolí dokázali otevřít. Jadeit přitahuje zase přátelství, štěstí a harmonii. Začnete pozitivně myslet, najdete své pravé já a potlačíte případný vztek. Perla je symbol ženskosti, ale i vody a plodnosti. Navozuje pocit štěstí, má pozitivní vliv na zdraví a psychiku. Zvyšuje sebevědomí a pomáhá zvládat stres i hněv.

Jahodový křemen hlavně pro ženy

Ženám sluší náramky z jahodového křemene vystupující jako zesilovače energií. Špatná energie se odplaví pryč, nastoupí na scénu láska, štěstí, zdraví a bohatství. Jestliže vás často trápí melancholické stavy, jahodový křemen by vám neměl chybět, neboť vás takových stavů rychle zbaví.

Karneol, kočičí oko, opalit a křišťál

Dále mezi oblíbené minerální kameny patří karneol. Silně uzemňující kámen je symbolem vitality, odvahy a kreativity. Jestliže máte strach ze smrti, karneol vás takového strachu zbaví. Kočičí oko přitahuje úspěch, klid v duši a pozitivní energii. Samotný název napovídá, že je nápomocen při léčbě zraku. Opalit jakožto kámen klidu se stane vaším talismanem při podnikání. Upevní obchodní i osobní vztahy, zbaví vás stresu a depresí.

Jakýmsi univerzálním kamenem, z něhož se vyrábí náhrdelníky i náramky, je křišťál. Povzbuzuje psychiku, zbavuje negativity, nastoluje duševní harmonii. Křišťálové šperky jsou ideální volbou při meditacích, neboť odstraňují rušivé elementy.

Náramky pro páry

Bojujete s přehnanými emocemi a váš partner také? Nebo si chcete být s určitou osobou ještě blíže? Co takhle pořídit si náramky pro páry? S párovými náramky vyjadřujete svou náklonnost a duševní propojenost s vaším partnerem či partnerkou nebo např. pokrevní pouto mezi rodiči a jejich dětmi.

Kde náramky z minerálů koupit?

Pokud si chcete objednat minerální náramky, podívejte se do pestrého produktového portfolia e-shopu www.estemia.cz. Připraveny jsou i wrap náramky a shamballa náramky. Z každého zakoupeného šperku je část věnována i na ochranu velryb, takže si nejenom uděláte radost, ale pomůžete i dobré věci.

Klíčová slova: