I na kole můžete vypadat stylově aneb Dámské trendy oblečení na kolo

Výrobci jdou potřebám sportovců vstříc a dresy neustále doplňují o nové prvky
  |  Komerční sdělení

Pokud hodláte trávit spoustu času v sedle a přemýšlíte nad tím, že si kvůli lepšímu komfortu při jízdě pořídíte kvalitní příslušenství, určitě byste se neměla zajímat jen o praktické doplňky. K „must have“ všech cyklonadšenců na bezesporu patří kvalitní také cyklistické rukavice - a ty tvoří pouhou špičku ledovce sortimentu cyklooblečení.

Kdybyste  nevyužila možnosti k nákupu nových módních kousků, byla byste sama proti sobě. Byť jde o oblečení sportovního ražení, neplní pouze praktickou funkci. I cyklooblečení může vypadat skvěle, a právě díky propracovanému designu v duchu nejnovějších módních trendů se budete při projížďkách cítit mnohem lépe. Investujte do sebe a pořiďte si stylový cyklistický outfit - rozdíl mezi speicálním a běžným volnočasovým oblečením poznáte na první sešlápnutí pedálu.

Základním kamenem výbavy každého nadšeného vyznavače cyklistiky je cyklodres. Pro letní měsíce jsou vhodné dresy z rychleschnoucích materiálů – bleskově odvádí pot a udržují tělo sportovce v optimální teplotě.

Výrobci jdou potřebám sportovců vstříc a dresy neustále doplňují o nové prvky. Velmi praktický je například zip na přední straně, kapsičky pro uložení drobností či podprsenka zapošitá do cyklotílka. Naprostým standardem se pak stalo anatomické tvarování.

Nedílnou součástí šatníku cyklisty jsou kalhoty. Vyrábí se ve třech velikostech – jako dlouhé, třičtvrteční a krátké – a při výběru je opět vhodné přihlížet k vlastnostem konkrétního materiálu. V létě noste kalhoty z polyamidu a lyry, v chladnějším období vsaďte na zateplené kalhoty opatřené softshellovou membránou. Určitě nebudete litovat, pokud zvolíte model s plochými švy, vyjímatelnou vložkou a silikonovou gumou na konci nohavic.

A nezapomeňte ani na ponožky. V létě přijdou k duhu tenčí materiály a odvětrávání, v zimě zase zateplení. Nepochybujeme o tom, byste v bohaté nabídce nenašla ten správný design!

Klíčová slova: