Vstupenka na FOR ARCH 2020 od PREFA – i letos firma rozdává vstupenky na veletrh

PREFA Aluminiumprodukte je tradiční výrobce vysoce odolných hliníkových střech a fasádních systémů
  |  Komerční sdělení

Přijďte se na letošní veletrh FOR ARCH 2020 inspirovat nejen hliníkovými střechami a fasádami PREFA. Firma opět rozdává vstupenky na veletrh.

Jestliže vás zajímají novinky PREFA, přijďte je zažít na vlastní kůži na FOR ARCH 2020. Se vstupenkou si nedělejte hlavu. Nejenže budete objevovat inovace značky živě a v barvách přímo s experty firmy PREFA Aluminiumprodukte, ale rovněž je pro vás vstupenka na FOR ARCH 2020 zcela zdarma.

O veletrhu FOR ARCH 2020

31. stavební veletrh se jako obvykle koná v pražských Letňanech v PVA EXPO PRAHA LETŇANY. Termín veletrhu je 22. až 26. září 2020, tedy od úterý do soboty, vždy od 10:00. PREFA prezentaci letos najdete „pod vlastní střechou“, tedy na čerstvém vzduchu před halami výstaviště. Zde na volné ploše si budete moci hliníkové střechy a fasády ze 100% hliníku prohlédnou nejen živě, ale i v reálném světle.

Věděli jste, že hliníkové střechy a fasády PREFA jsou se zárukou 40 let?

PREFA předčí jiné střešní a fasádní systémy délkou své záruky i reálnou životností. O hliníku je známé, že jako jediný materiál umí nabídnout životnost delší než samotná stavba. Proto kdo hledá bezúdržbové, avšak rovněž ekologické řešení stavebních prvků, ať již jde o okna, střechu či dokonce fasádní opláštění, volí hliník. Považovat hliník za drahý je v tomto případě krátkozraké a v delším časovém horizontu jde naopak o řešení ekonomické. Na pranýř hliníkové střechy a fasády PREFA nemusí ani co se týče ekologie. Vyrábí se totiž z recyklovaného hliníku a ekologičnosti nahrává i extrémně dlouhá životnost s možností další recyklace.

Hliníkové prvky milují architekti i zadavatelé staveb

Hliníková střecha a zejména hliníková fasáda není jenom funkční. Je i nepřehlédnutelným designovým prvkem. PREFA není pouhý prodejce střešních a fasádních systémů. Sleduje každou realizovanou stavbu, kterou budují pouze přímo jí vyškolené externí týmy. Baví se s lidmi, kteří stojí za návrhy využití jejich výrobků, i se zákazníky, kteří se pro hliníkové prvky PREFA nadchli. Na svém blogu pak firma zveřejňuje ukázky povedených projektů – novostaveb i rekonstrukcí. Unikátní je například novinka – rekonstrukce prvorepublikové vily v Pyšelích na Benešovsku. Jde o skvělý příklad toho, jak jsou fasádní systémy PREFA skvěle použitelné i při rekonstrukcích starších staveb. Nenapodobují, ale vytváří kontrast tradičního a původního s hypermoderním a novým.

I pyšelská vila se rozzářila designovým prvkem – přístavbou, která funkcionalistickou vilu obohatila o zcela nový rozměr. Architektonický ateliér David Architekti dům zrekonstruoval a rovněž navrhl přístavbu. Ta je opláštěná hliníkovou fasádou PREFA. Přestože vila vypadala být zvenčí velkou, nebylo tomu tak. Majitelé chtěli co největší prostor v prvním nadzemním podlaží, čehož se dosáhlo přístavbou tvarem připomínajícím hrušku. Architekti i realizátoři stavby využili skvělé vlastnosti PREFA šindelů – především jejich nízkou hmotnost a lehkou tvarovatelnost. Využívá se též přírodní vzhled hliníku, který zabraňuje letnímu přehřívání stavby.

O firmě PREFA

PREFA Aluminiumprodukte je tradiční výrobce vysoce odolných hliníkových střech a fasádních systémů. Nekupujete si jen střešní krytinu, ale celý střešní či fasádní systém se všemi propracovanými a vysoce funkčními prvky. PREFA střechu vám rovněž nepřijde pokládat žádný nezkušený pokrývač. Se systémy značky mohou pracovat pouze proškolení řemeslníci, kteří pak umí zrealizovat dokonale funkční střešní či obvodový plášť. PREFA nabízí lehké střechy s 10 % hmotnosti, avšak ve 100% kvalitě. Tyto střechy jsou extrémně odolné a mají dlouhou životnost, a to včetně barvy. Střechy se dodávají ve více než 15 odstínech. Nemusíte se tedy bát, že pokud jde o barvu, budete muset zůstat v klasické hliníkové šedi. Společnost nabízí přirozené barvy střech i fasád a velice oblíbeným řešením je propojení střechy a fasády do jednoho celku.

Klíčová slova: