Venušiny kuličky pomáhají proti inkontinenci

K úniku moči dochází při fyzické námaze, při sportu, když kýchneme či se zasmějeme
  |  Komerční sdělení

Zapomeňte na nesmyslné články o tom, jak jsou venušiny kuličky skvělou sexuální pomůckou. Je tady mnoho jiných lepších moderních sexuálních hraček. Přesto by každá žena svoje venušiny kuličky měla mít. Jde totiž o naše zdraví.

Inkontinence čili únik moči se vyskytuje častěji, než by se nám mohlo zdát. Příčinou jsou povolené svaly pánevního dna. Stává se nám to během těhotenství, po porodu, s přibývajících věkem, extrémně pak když se změní v menopauze a v postmenopauze naše hormony. Obvykle se objevuje takzvaná stresová inkontinence. K úniku moči dochází při fyzické námaze, při sportu, když kýchneme či se zasmějeme. Je to pro nás extrémně depresivní, v případě vážnějších potíží se straníme sexuálního života, někdy společnosti obecně. Skončit s plenou je noční můra každé ženy. Pomůcka, se kterou se můžeme tomuto stavu vyhnout nebo zlepšit již existující problémy s inkontinencí, jsou venušiny kuličky.

Posilování bicepsů a tricepsů nechte mužům. Pojďte posilovat svaly pánevního dna

Jde to právě s venušinými kuličkami. Spolu s vhodnými cviky podle Ludmily Mojžíšové či se zaměřením cvičení na Kegelovy cviky dokážete stav svalů pánevního dna zlepšit tak, že se problémů s inkontinencí zbavíte i bez operace.

Venušiny kuličky se dnes nabízí skutečně v luxusním designu. S výběrem vhodných vám nejlépe pomůže sexshop Sexio.cz. Velice zajímavou je například tréninková sada FeelzToys – FemmeFit Advance. Jde o sadu třech dvojitých venušiných kuliček odstupňovaných podle hmotnosti. Rozhodně však nejsou jedinou možností. Podívejte se na sortiment na Sexio.cz a vyberte si, které vám budou nejlépe vyhovovat. Eshop má perfektně popsané produkty, takže snadno najdete ty pro začátečnice v posilování pánevního dna, i pro ženy, které již mají zkušenosti a mohou zvolit pokročilejší verzi produktu.

Sexio.cz – nejdiskrétnější eshop v ČR

Nikde jinde nekoupíte sexuální hračky, včetně venušiných kuliček, tak diskrétně jako na Sexio.cz. Eshop nejenže zcela anonymně zasílá, ale současně nevyužívá vaše data k marketingovým účelům. Nesetkáte se tak například s remarketingem, tedy s tím, že by vás eshop „pronásledoval“ se svojí nabídkou všude po internetu jen proto, že jste se jednou u něj na některé produkty podívaly. Komu by bylo příjemné, aby na vašem počítači šéf nebo děti spatřili reklamu na sexshop? Pojďte si vybrat – jaká bude ta vaše venušina kulička?

Klíčová slova: