Funkční a stylové misky pro psy

Keramické nádoby jsou jednoduché pro mytí, také v myčce nádobí - neztratí tím na lesku a nepraskají
  |  Komerční sdělení

Kromě kvalitního, vyrovnaného a pestrého krmiva je důležitý také způsob podávání stravy. Misky na krmivo by měly mít správnou velikost, být stabilní a vypadat hezky v bytě. Nejlepší misky by měly být zároveň stylové a funkční.

Miska pro psa – za prvé funkční

Každý pes by měl mít dvě misky – pro krmivo a vodu. Výběr těch správných ale není tak jednoduchý, jak se na první pohled může zdát. Jedna z prvních věcí, na kterou se zaměří majitelé psů, by měla být funkcionalita, až potom podoba misky. Mnoho vhodných misek pro psy najdete na Fera24. Velmi důležitým kritériem je materiál, z kterého je miska vyrobená. Nejvíce populární jsou misky z nerezu a umělé hmoty, ale zvláštní pozornost si zasluhují keramické misky.

Keramické nádoby jsou jednoduché pro mytí také v myčce nádobí - neztratí tím na lesku a nepraskají. Povrch kameniny zůstává nepoškozený. Keramické misky jsou považované za nejvíc hygienické - nezpůsobují alergie a nemění chuti jídla. Velikost misky pro psa vybírejte podle velikosti psa. Vhodná miska by měla mít na spodní straně gumové prvky, který působí jako protiskluzová úprava - je to odrazem kvality misky pro psa. Pokud miska tyto úpravy nemá, můžete si zvolit silikonovou podložku. Udrží misku na místě a dokola bude pořádek. Miska pro psa by se měla také líbit majitelům, proto musí být krásná.

Miska pro psa - za druhé stylová

Pokud design bytu je pro vás moc důležitý, můžete svému psu pořídit krásné misky. Na našem trhu je k sehnání mnoho stylových misek na krmivo. Výběr misek je opravdu obrovský. Snadno najdete misku pro psa, která bude ladit s barvou a designem vašeho bytu. Populární skandinávský styl je jednoduchý. Majitelé psa, kteří ho mají rádi, mohou svému mazlíčkovi koupit keramické misky na dřevěném stojánku. Spojením keramiky a dřeva doplníte design a dosáhnete elegantního efektu.

V minimalistickém interiéru si můžete dovolit kontrasty. Miska pro psa z nerezu na stojanu napodobujícím bílý, šedý a nebo černý betonový panel určitě upoutá pozornost. Jsou to univerzální barvy. Moderní styl můžete ozvláštnit právě zlatými prvky. Kupte pro psa stylovou, lesklou, zlatou nebo stříbrnou misku pro krmivo. Moderní design se tedy vyznačuje regulárními liniemi. Miska pro psa může být na jedné straně vyšší a na druhé kratší. To usnadní pejskovi přístup k jídlu - tyto misky jsou doporučené pro pekinézy, buldočky, mopslíky, Shih-tzu a boxery. Moderní interiér můžete také doplnit miskou pro psy z vyraženým dekoračním vzorem nebo s praktickými držadly.  

Docela exkluzivní jsou ručně malované keramické misky pro psa. Někteří výrobci dokonce dovolí zákazníkům vybrat dekorační vzor. Je to nabídka pro majitele extravagantních bytů. Kvůli této možnosti můžete vybrat jakýkoliv vzor. K rustikálnímu stylu budou ladit misky, které mají rostlinné vzory - travní a nebo levandulový vzor. Vidíte tedy, že propojení stylu a funkčnosti v bytě je možné.

Klíčová slova:
pes