Když už musíte mít ochranu úst a nosu, zvolte stylové roušky

Samozřejmě, že vaše stylové roušky nemusí ladit s outfitem do poslední tečky
  |  Komerční sdělení

Stylové roušky je třeba vždy kombinovat tak, aby ladily s vaším oděvem. Pokud tedy často nosíte oblečení s potisky, bude s vašimi oděvy lépe fungovat nevzorovaná látková rouška. Pokud jste milovníky černé barvy, můžete si klidně dovolit zvolit roušku hrající všemi barvami a vzory. I taková rouška vám totiž dokáže dodat styl a šmrnc!

Rouška, která potěší

Samozřejmě, že vaše stylové roušky nemusí ladit s outfitem do poslední tečky – to znamená, že nemusí být za každou cenu vyrobena ze stejného materiálu, jako je vaše oblečení, vždy je ale výhodou, když je vaše rouška zábavná. Tak alespoň uděláte službu ostatním, kteří se trochu pousmějí, když vaši roušku uvidí. A úsměv je přeci v dnešní době tak důležitý!

Roušky, které budou chtít nosit i děti

Bohužel, situace je taková, že ani naše děti nejsou výjimkou a musí prostě všude roušky nosit. A jak všichni víme, děti mají kolikrát svoji hlavu, a když prostě nechtějí, tak nechtějí. Jak je tedy přesvědčit, aby si venku, v supermarketu či ve veřejné dopravě tento kus látky nasadily? Jednoduše jim pořiďte stylovou roušku s potiskem zvířátek, oblíbených postaviček nebo prostě jakéhokoli pěkného obrázku. Jejich názor na roušky se hned změní a budou je nosit rády. Hlavně děvčata budou chtít udělat „parádu“ s novou rouškou.

Stylová rouška jako doplněk

S nadcházející zimou již mnoho z nás vytáhlo se skříní a šuplíků čepice, šály a rukavice. Rouška může být rozhodně in, pokud ji pořídíte ve stejném stylu, jako je tohle vaše zimní příslušenství. A navíc – na podzim a v zimě dokáže přidat tolik důležité teplo, protože vám bude méně foukat na obličej ten nepříjemný studený vítr. Takže má vlastně spoustu vlastností, které oceníte.

Tak na nic nečekejte a pořiďte si stylovou roušku, která vám sedne!